#90 Umut Gündoğan

Ne kiraligi hocam oyuncu mu var AllahAskina?Takima alissin cogu macta 11 baslar.

Cogu macta 11 baslayamaz malesef, ha sampiyonluk onemli degil diye yola cikarsak dogru diyor olabilirsin, yoksa suanda yetersiz gibi. Yetersiz demimde, digerlerinden farki yok demek istiyorum.

İlk maçtan kalitesini belli etti.Kendine güvenli gördüm ve sakin oynuyor.Topu olumlu kullanıyor, bir artısıda kıvrak ve hızlı.Umarım üzerine koyarak devam eder.

Kalitesini belli etti

İnşallah zamanla üzerine koyar

paslarında sorun var bu arkadaşın. çok zayıf kalıyor bütün pasları, biraz daha hızlı ve güçlü atmalı pasları

Kaliteli baya. Biraz daha öz güvenli olması gerekir ama oda zamanla olacak. Futbolcuyum diyor resmen. Umuta umutluyum:DD

İlk defa izledim bu çocuğu. Şaşırmadım desem yalan olur. İyi oynadı.

• Demekki bizim Turkiye 1ligindeki futbolcularda belcikanin 2nci lig topcusu kadar Teknik beceri yokk :eek::eek::eek:

İlk maçtan abartmamak lazım diyecem de valla ben bu kadar beklemiyodum gayet iyiydi.

Iyi oyuncuya benziyor ama Selcuk Inan´in bölgesinde oynayamaz.

Selcuk Inan defansif acidan Felipe Melo´dan sonra acik ara en önemli oyuncumuz. Kestigi toplar, daraltigi alanlar, kaptigi toplar felan.

Umut Gündogan´i daha önde kullanirim.

bi gelip bana çalım atmadığı kaldı melo selçuk umut sneijder orta sahası iş yapar

Geri
Üst Alt