#90 Umut Gündoğan

Maalesef maçi izleyemedim.

Bu kadar iyise mutlaka maçi indirmem lazim. ;)

Basit pas hataları oldu ama normal bunlar ilk maçta. Kaliteli bir oyuncu. Çok şey bekliyorum kendisinden.

Maalesef maçi izleyemedim.

Bu kadar iyise mutlaka maçi indirmem lazim. ;)

İndirmene değmez.

-Soğukkanlı. Baskı karşısında paniklemiyor. Vücudunu iyi kullanıyor topu korumak için.

-Takımda 1-2 çalım atan oyuncudan biri. Hele bir göbek oyuncusu için çok extra bir özellik.

-İlk tercihi ileriye oynamak. Zorunda değilse geriye oynamıyor.

-Selçuk gibi çok koşmuyor. Ama bu sanılanın aksine iyi bir şey. Doğru yerde duruyor. Selçuk ise topa doğru yaptığı aşırı pres sonucu kendini oyundan düşürüyor.

-Çabuk hızlanıyor. Dar alandan topla veya topsuz çıkmak için güzel bir özellik. Özet olarak böyle.

Maçta hatalı pasları vardı ama olur o kadar.

2. Ligden gelen topçuya göre süperdi bile diyebiliriz. Ancak Selçuk'u kesemez genede. Biraz daha gelişmesi lazım.

İndirmene değmez.

-Soğukkanlı. Baskı karşısında paniklemiyor. Vücudunu iyi kullanıyor topu korumak için.

-Takımda 1-2 çalım atan oyuncudan biri. Hele bir göbek oyuncusu için çok extra bir özellik.

-İlk tercihi ileriye oynamak. Zorunda değilse geriye oynamıyor.

-Selçuk gibi çok koşmuyor. Ama bu sanılanın aksine iyi bir şey. Doğru yerde duruyor. Selçuk ise topa doğru yaptığı aşırı pres sonucu kendini oyundan düşürüyor.

-Çabuk hızlanıyor. Dar alandan topla veya topsuz çıkmak için güzel bir özellik. Özet olarak böyle.

Maçta hatalı pasları vardı ama olur o kadar.

Bir de dikkatimi çekti izlerken. Top bizdeyken güzel yerlere yerleşiyor. Pozisyon bilgisi gayet iyi.

Top rakibdeyken eksikleri var . Eksiklerinide yazalım bari. Alper potukun stiline benzetim biraz topla oyunu ile. Tam sneijderlik eleman aslında.

verilen bonservşs bedelinin karşılığını rahat verir ama bizi ileri taşırmı ,belki...

Herif top ayağındayken 1 kere bile geriye bakmadı hep ilerideki adamları aradı.

Bucadayken kırmızı gördüğü maçta zaten beni mest etmişti, adamda kalite var. Umarım üzerine koyarak gider.

Stilini Xaviye benzettim ama tabiiki kendini çok geliştirmesi lazım.Genel anlamda çok iyi bi transfer diyebilirim stilini sevdim tereyağından kıl çeker gibi oynuyor

tipi lisandro Lopez-cantona karışımı stili xavi'yi, yaptığı basit hatalarda Sarp'ı andırıyor bakalım ne olacak bu işin sonu

Bizim takımın çer çöpleri bunu da bozmasa bari.

Geri
Üst Alt