#90 Umut Gündoğan

Umut'un maç kondüsyonu henüz ptt sevisinde oldugu ikinci yarida belli oldu. Maça çok iyi başladi. O ritmi maç boyu devam ettirebilirse çok faydali olur. Kumaş var. Karakteride varsa kendini geliştirir

selcuk sneijderden bıraz daha teknık ogrenıp oyun gorusunu geliştirirse lıg maclarında rahat rahat oynar...super lıgde umuttan daha kotu oyuncular oynuyor

Umut iyidir kötüdür ona birsey demem. Yalnız süper ligde umuttan kötü oyuncular oynuyor demek sacma. Anadolu kulübü müsün sen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir iki maç sonra ki performansını merak ediyorum şimdiden..

ilk yarı iyi oynadı ilk maçı olmasına rağmen ikinci yarı silik oynadı ama sadece o mu dünya yıldızı drogba acemi gibiydi süper stoperimiz chedjoue destan yazıyordu!! riera arkadan tekme sallıyordu!!! bu yüzden bir kaç maç daha izleyip ona göre kesin yorum yapalım 8 milyon euroluk amrabata defalarca şans verdiğimizi unutmayalım beyler

Tekniği fena değil, futbol zekası yüksek, oyun görüşü de iyi, iyi bir alternatif olur takım için. Oyun stili cidden Meireless'e benziyor.

Ben gerçekten öyle atıp tutmayı sevmem gelen adam için hemen ama bu adamın top ayağında çok şık duruyor ya..

Sahayı tarayıp basit oyunu sevmesi oyunu rakibe yıktığımız maçlarda çok işimize gelir ayağı iyi olan her oyuncu bizim ortasahada oynar zaten..

Olur bu iş ama biraz fizik yüklemesi şart çok zayıf..

Mancini'yi dinle, Istanbul'un zirvaliklarina aldanma, yetenek zaten var.

Besiktas macinda izledigimden bu yana sempatim var bu adama. Umarim uzun seneler formamizi laikiyla terletir.

Engin ilk sezon solda çok etkili oluyordu. Acaba bu çocuk o rolü üstlenebilirmi.

Muslera

Salih - Semih - Mecbur Zan - Alex

İzet - Melo - Selçuk - Umut

Wes - Drogba

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Hamit - Melo - Selçuk - Engin

Necati - Elmander​

gibi gibi. Oyun çok kopuk futbolcuların arası çok uzak. Mancini görüyordur bunları.

O günkü takımda o kadar oynanır drogba,sneijder den daha iyi verim verdi bence :D

beklentiyi yüksek tutmayan beğenmiştir dün akşamki performansını.iyiydi.

tt arenada

wes drog sel melo felan kalitesini belli eder

en azından adının hakkını veriyor :D bide tam tersi olanı var bunun :D

Ilk yari cok iyi oynadiydi 2. yari pas atacak hali kalmadi. Kondisyon olarak yeterli seviyeye geldiginde isimize yariyacak. Topu aldigi an ileri basma istedigi hep devam etsin.

Meireles e sadece sakali benziyor, oyun stilinde alakasi yok :DD

Bence topla dribling dışında top saklama, pas alış verişleri çok benziyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

aslında onla pek alakası yok.bi ortasaha oyuncusuna göre çalım yeteneği çok iyi.

Hakan'a da aynısını yazmıştım, topla drigbling konusunda ayrılıyorlar ama pas alışverişleri ve top saklamaları çok benziyor.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt