#90 Umut Gündoğan

antep maçında salih yerine oyuna girmeliydi

Kesinlikle Selçuk ile mükemmel bir ikili olacak.

Yalnız ivedilikle rambo gibi olmalı.Çok çelimsiz duruyor zannımca.Ayakları çok yumuşak.Oyunu aklıyla oynuyor.Manchini peşini bırakmamalı.Üstüne eğilmeli.

Eğer çalışırsa çok iyi bir oyuncu olacağı gayet açık bence sadece biraz fizik problemi var olmasa zaten mancini daha çok süre verirdi.

Sürekli pas alabilecek yerlerde oluyor saklanmıyor bunun dışında aniden hızlanarak adam geçebiliyor bileklerine ciddi anlamda hakim pas oyununda kendini biraz daha geliştirsin efsane olabilecek potansiyeli var çok sevindim şu adamı aldığımıza iyi transfer emeği geçenlerin eline sağlık.

maşallah diyin,herkes övmeye başladı ve beklenti büyük.

Kalitesini belli ediyor. Fizik olarak güçlenirse müthiş bir oyuncu olacak. Tabi esas kadro ile oynadığı zaman daha verimli olacağını düşünüyorum. O yüzden en kısa zamanda lig maçlarında ilk 11'de görmek isterim.

Keşke Melo yerine girseydi de, daha fazla izleyebilseydik. Herhalde Mancini maçın önemini göz önüne alıp, oyunu elinde tutmak istedi. Kısacası pek güvenemedi.

oyununu bir tık öteye götür, yeteneklerini de tamamlarsan... 1-2 yıla ortasahanın değişmezi olursun.

Ben Umutu begeniyorum. Bu adamin bize faydasi olur. :encouragement: Biraz daha fazla özgüven ve fizik. O zaman 10 numara olur. Genel anlamda bizim oyuncularin fizik calismasi lazim. Semih,Colak, Emre Can, Ibo, Umut, BRUMA. Bunlarin hepsinin fiziki acidan eksigi var.

Selçuk'tan da Yekta'dan da daha iyi.

Teknik oyuncuları izlemek ayrı zevk. Beni umut konusunda umutlandıran en önemli husus aklıyla oynaması. Sola sıkışan bir oyunda sağadaki boş alana dribling ve seri verkaç ile çıkabilen oyuncu futbolu saha içinde okuyan bir oyuncudur. Hemde bunları çok hızlı karar vererek yapıyor. Umarım bu çizgiyi yukarılara taşıyarak devam eder ve çok öenmli bir orta saha oyuncusu kazanırız Selçuk'tan sonra.

Bu adam Sneijder yeni sevgililer gibi gecinir. Cok iyi anlasirlar.

Kesinlikle bu transfer döneminde döneminde hele hele de sınırlama belası varken yaptığımız en iyi transfer ben çok UMUT'luyum diyerek iğrenç de bi espri yaparak bitiriyim cümleyi.

Geri
Üst Alt