#90 Umut Gündoğan

Bileklerine hakim, dün 1 de gol atsaydı çok iyi bir moralle başlayacaktı. Darısı diğer maçlara ;)

Hocam ne maç eksiği Ceyhunun mu Yektanın mı Salihin mi Umut Bulutun mu Sabrinin mi hangisinin maç eksiğinden bahsediyoruz..Bu adamların hangisi oynayacak Chelsea maçında..Melo zaten ligde banko oynuyor maç eksiği olacak en son oyuncumuz.. Hadi meloyu aldın diyelim 5 dk. sonra çıkarırsın Salihi sokarsın Umutu bu kadar basit...
valla doğru yoruma diyecek bi şey yok:) ben manciniyi sevdiğim için adama toz kondurmak istemiyorum amacım bu:)

Umutun üstüne çok düştüm çünkü bu adamı ilk Beşiktaş maçında izledim her konuda da yazıyorum..Çocuk çok kaliteli topçu olacak yeter ki doğru ellerde doğru bir şekilde kendini geliştirsin.. Bana cidden şaka gibi geliyor Umutun alınması ilk ben açmıştım hatta konusunu şaşırdım Mancini takıma almak isteyince(forumu mu okuyor dedim..:D ) tabi çok da sevindim..

hemen kendine pay çıkar

yav heee yavv heeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :trollfacce.gif:

acaba sol kanatta oynayabilir mi? teknik, çalım var, dikine gidiyor, top sürerken ışık soldan vurunca ve arkadan bakınca arda'ya benziyor. :asd: olurmu olur valla. :asd:

ilk izlenimlerim olumlu...salihin aksine daha yararlı olacak gibi...

Umut'un kumaşı iyi, belli ki iyi bir eğitim de almış.

İnşallah faydalı olacaktır, zamanla daha çok şans bulacak gibi.

Herkesin zanni ayni " Umut ne zaman girecek " diye. Herkesin beklentisi yuksek yaniliyor olamayiz kesinlikle kaliteli futbolcu. Nazar degmesin hem Selcuk'un silkelenmesine de sebep olacagi icin su paraya iki transfer yapmis olduk.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

herkes alper tarzı oyuncu dedi ama bence arda'ya daha çok benziyor çalım atış şekli filan...

adam harbi iyi topcu 96-00 dönemi gs'ın anadoludan transfer ettigi topcular gibi

Umut'tan beklenti yüksek. Umarın kendisi deçok çalışıp bu beklentilerin karşılığını verecektir. Yeni bir nesil planlaması yapılıyor Galatasaray'ımızda umarım her alınan oyuncu Galatasaray'da oynama bilinci ile futbol yaşantılarını sürdürür ve bizleri sevince boğarlar.

Cok sasirtacak galiba. Daha önce hic izlemisligim yoktu ve gecmisine göre yorum yapiyordum. (belcika 2. lig)

Ama Elazig macinda az süre alsada beni gercekten sasirtti. Beklentiye girdim acikcasi. Teknigi ve oyun zekasi iyi yerlerde.

Bu adamı halen izlemiş değilim. Burada o kadar methedilmesinden mütevellit oyun stili konusunda oldukça meraklıyım.

Oyuna girmemesi beni çok şaşırttı.

Geri
Üst Alt