#90 Umut Gündoğan

Artık formayı kapma zamanı. Hadi aslanım. Seni ligde de görmek istiyoruz her maç.

Konuşmak için erken gelmesine pek sıcak bakmıyordum ama fazla ışık vermiyor. Bugün Yekta, Emre ve Umut orta saha üstünlüğünü rakibe verdi. Oyuncuların üçüde sertlik bakımında yetersiz.

Hücum olarak çok iyi pasları dikine ve ince pasları var.Ancak defansif anlamda çok zayıf,temposuz ve güçsüz.

Bugün bu kadar etkisiz olmasının sebebi Yekta ve Çolak isimli şahısların maçı sabote etmesi.

Adam topu alıyor herkes bekliyor yerinde.Durarak top oynanmaz...

Bugün bu kadar etkisiz olmasının sebebi Yekta ve Çolak isimli şahısların maçı sabote etmesi.

Adam topu alıyor herkes bekliyor yerinde.Durarak top oynanmaz...

Yanlış...Dikine gitmesi en büyük özelliği , alanı olmasına rağmen kendisine güvenmiyo.

Arkadaşlar maçı radyodan mı dinliyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım. Umut nasıl etkisizdi bugün? Gayet iyi oynadı. Nerdeyse tamamı yedek ve tecrübesiz futbolculardan oluşan kadroda Umut, Lucas gibi teknik oyunculardan daha ne bekliyordunuz ki?

Selçuk yerine neden oynayamayacağını bugün anlamışızdır inşallah.

adam gayet iyi oyuncu sadece bucaspordan geldi bi anda Galatasaraya özgüven sorunu var hallederse cok iş yapar

Simdilik alternatif olarak iyi ve ciddi potansiyele sahip olan bir oyuncu. Ama su net bir sekilde göründü, özellikle pas tercihleri cok kötü. Cok pas hatasi yapti. Ama buna ragmen teknig ve temposu ile cok dikkat cekiyor.

Mutlaka as oyuncularla beraber görmek isteidigim yeni oyuncularimizdan biri. Umut,Ontivero ve Ibrahimi as oyuncularla oynarken merak ediyorum.

yürüyüşü duruşu vuruşu bi değişik ya sanki birini taklit ediyo gibi

ama kuması cok iyi hızlı bi tobcu

ben bu adamda bir agirlik goremiyorum topcunun ne oldugunu hissediyon az buz. biraz top kontrol yetenegi var ,takimsal duzeyde topla bulustugunda sican tiplerden malesew. ortada sican

Geri
Üst Alt