#90 Umut Gündoğan

Ceyhun ve Umuy aynı mevkinin oyuncuları mı? Umut'ta zerre defans yok. Açıp Ceyhun'un oynadığı maçlarda neden oynatıldığını salim kafayla izleyin. Ayrıca Yekta form tuttuktan sonra piyasada Ceyhun falan kalmadı son haftalara doğru. Mecburen oynatıldı adam bir dönem.

sen onu bunu bırak adam yeterince süre almadı kendini nasıl göstercek?

kaç maç 11 de başladı kaç maç 90 dakika oynadı kaç maç oynadı hatta ?

oynatmazsan kendini gösteremez

yaw delimisiniz olm hali sahami bu !!!!!!

sen onu bunu bırak adam yeterince süre almadı kendini nasıl göstercek?

kaç maç 11 de başladı kaç maç 90 dakika oynadı kaç maç oynadı hatta ?

oynatmazsan kendini gösteremez

Deneme maçına mı çıkıyor yahu adam, zaten Allah'ın her günü antrenmanlarda kendini göstermesi için fırsat buluyor. Oynadığı maçlarda defans anlamında hiçbirşey yapmıyordu adam. Forvetler bile basarken bu arkadaş etrafına bakınıyordu.

2 maç üst üste forma giymemiş bir oyuncuyu yerden yere vurmak da neyin nesi ?

salih dursun bile bundan daha fazla süre aldı.

Bu adamın en büyük eksiği defansını hiç geliştirmemiş. Ne yazık ki alper bundan daha savaşcı.

Deneme maçına mı çıkıyor yahu adam, zaten Allah'ın her günü antrenmanlarda kendini göstermesi için fırsat buluyor. Oynadığı maçlarda defans anlamında hiçbirşey yapmıyordu adam. Forvetler bile basarken bu arkadaş etrafına bakınıyordu.

ne deneme maçı kaç maça çıktı adam soruyorum sana ?

kaç maç izledin

FM'de bile 0 potansiyele sahip bu arada. Merak ettim baktim :D

kesinlikle gönderilmeli ptt 1.lig'den alicisi cikar en fazla

yillar önce genclerbirligi alip göndermis..

2 maç üst üste forma giymemiş bir oyuncuyu yerden yere vurmak da neyin nesi ?

salih dursun bile bundan daha fazla süre aldı.

Bu adamın en büyük eksiği defansını hiç geliştirmemiş. Ne yazık ki alper bundan daha savaşcı.

aga bu adamin superligde ciktigi mac sayisi nedir omrunde

salihin fizigiyle bu adaminki birmi

ltf yorumlarda dikkatli olalim

salih tabiki oynayacak, bu abinin oynamasina daha cok var ve ihtimali hayli dusuk

aga bu adamin superligde ciktigi mac sayisi nedir omrunde

salihin fizigiyle bu adaminki birmi

ltf yorumlarda dikkatli olalim

salih tabiki oynayacak, bu abinin oynamasina daha cok var ve ihtimali hayli dusuk

Biri defans biri ortasaha.

Fiziklerini karşılaştırmak abes olur. İniesta da tıfıl ama adam oynuyor.

Biraz da yeneklere bakmak gerekiyor. Bu adam yetenekli ve denenmeli. En azından 2. yarı denemeliyiz ve yine söylüyorum defans ve adamı ısırma yönünden çok zayıf geliştirmeli.

Biri defans biri ortasaha.

Fiziklerini karşılaştırmak abes olur. İniesta da tıfıl ama adam oynuyor.

Biraz da yeneklere bakmak gerekiyor. Bu adam yetenekli ve denenmeli. En azından 2. yarı denemeliyiz ve yine söylüyorum defans ve adamı ısırma yönünden çok zayıf geliştirmeli.

aga tabiyki 2-3 macla silmeyiz adami ama gercekleri gormek gerek, fizigini ve defansini gelistirmezse isi yas, ayrica tecrube konusunda da sikintisi olabilir yoksa yetenekli diye ontivero, berkin, o. kayar falan filan boyle takimla cikalim elbette ama gercekci olmaliyiz vede bu arkadas neden oynamadi dememeliyiz

Umut Gündogan:

Teknik: ++

Fizik: - -

Taktik: -

Mental: ?

Teknik 20 yasindan sonra gelismez, ama fizik ve taktik gelisir.

Burada soru isareti kafa yapisi, caliskan ve akilli bir adam ise gelecekte cok faydali olur bize. Ama mental acidan zayif ise, bir isimize yaramaz...

mancini gittiğine göre kadrolara yazalım.luce oynatır bu çocuğu

Tuncel de oynatmıyomuş bide haha xd

Hesap Makinesi

Kesilen futbolcular arasinda yok. Mancini'nin hic oynatmadigi dusunulurse ilginc bir gelisme. Bakalim Prandelli oynatacak mi.

Kampı çok iyi değerlendirmeli çok begeniyorum oyun tarzini bu sene yararlanmak lazim Umut'tan.

seri oyuncu klas ayağına yakışıyor top

Geri
Üst Alt