#90 Umut Gündoğan

Furkan la beraber iyi alternatif olur.Umut yaratıcı futbolcu defansif yönünüde geliştirirse harika olur.

Umut bize faydali olacaktir mutlaka bucadayken izleme imkanim oldu fark yaratiyordu cidden iyi bir yedek olur ilk etapta

Tapatalk

yekta ile boyu aynı ama fizik durumu malesef kötü

bu fizikle anca ptt 1ligte oynar.defansif yönü 0 ve ısırganlıkta yok orta sahada.bu takımda yeri yok bence

Neden bu kadar abartılıyor anlamadım bence biziim takım kapasitesinde değil genç bir oyuncuda değil oyunu hep tek taraflı düşünüyor takasta kullanılabilir

Neden bu kadar abartılıyor anlamadım bence biziim takım kapasitesinde değil genç bir oyuncuda değil oyunu hep tek taraflı düşünüyor takasta kullanılabilir

Ortasaha oyuncusu değil çünkü forvet arkası bu adam net. O mevkide emre çolaktan da furkan dan da iyi oynar. Sneijdere iyi alternatif olacak.

Sneijder'in yedeği olarak takımda kalmalı. Çolak gitmeli Umut kalmalı. Biraz da güçlenirse çok iyimize yarar Sneijder sonrası formayı bile kapar çok rahat.

Bu adam inanılmaz yetenek. Geçen hafta antrenmanda canlı izledim. Abartmıyorum eğer formayı kaparsa sezon sonu elimizde tutamayız. Deli yetenek

Bu adam inanılmaz yetenek. Geçen hafta antrenmanda canlı izledim. Abartmıyorum eğer formayı kaparsa sezon sonu elimizde tutamayız. Deli yetenek

Bir çalımı var Arda gibi sırtlayarak dönüp geçiyor rakibini dikkat ettin mi bilmiyorum o hareketine pasları da yumuşak ve isabetli topla hızlanma sıkıntısı var biraz, bir de gecikiyor bazen pozisyon alırken bunu da maç eksiğine bağlıyorum

Umut Gundogan devre arasinda cok iyi oynamisti fakat kosmakta biraz zorlaniyor ama bu sene yedeklerde beklerken fizikte yaparsa harika futbolcu olur.Hatta Eden Hazardi kesen bir futbolcuymus.

Emreç'in büyük torpili var Selçuk,Burak,Sabri,Gökhan abilerinden. Umut kat be kat daha yetenekli ve daha iyi bir futbolcu Emreç'ten.

Emreç'in büyük torpili var Selçuk,Burak,Sabri,Gökhan abilerinden. Umut kat be kat daha yetenekli ve daha iyi bir futbolcu Emreç'ten.

Görüştür saygı duyarım Emre yi de çok beğenmem ama ben daha Umut ta Emre de gördüklerimin yarısını görmedim malesef bana çok abartılıyormuş gibi geliyor kaldı ki kadroyu yapan o abiler değil Mancini ve Prandelli unutmayalım ve kuş takımı ile Galatasaray ımızı karıştırmayalım derim ki şu da bir gerçek Emre yi gerçekten İspanya dan isteyen takımlar olmuş

Görüştür saygı duyarım Emre yi de çok beğenmem ama ben daha Umut ta Emre de gördüklerimin yarısını görmedim malesef bana çok abartılıyormuş gibi geliyor kaldı ki kadroyu yapan o abiler değil Mancini ve Prandelli unutmayalım ve kuş takımı ile Galatasaray ımızı karıştırmayalım derim ki şu da bir gerçek Emre yi gerçekten İspanya dan isteyen takımlar olmuş

Emre sahada semazen gibi dönmekten başka bir şey yapmıyor. O kadar dönüyorki boştaki adama pas atacağına yönünü şaşırıp bizim kaleye doğru dönüyor. Yetenek olarak gördüğüm en balon genç Emreç'tir açık ara hemde. Sabri bile ilk çıktığı sıralarda kat kat daha faydalı bir adamdı ki o yaşta milli takıma kadar yükselmişti.

Umut Gündoğan henüz istenilen seviyede olmayabilir ama attığı topların hemen hepsi dikine yada oyunu açan paslar. Emre senede 3 defa öyle pas atabiliyorken Umut bunu şans bulduğu 10 dakikalık kısa sürelerde yapıyor.

Geri
Üst Alt