#90 Umut Gündoğan

Emre sahada semazen gibi dönmekten başka bir şey yapmıyor. O kadar dönüyorki boştaki adama pas atacağına yönünü şaşırıp bizim kaleye doğru dönüyor. Yetenek olarak gördüğüm en balon genç Emreç'tir açık ara hemde. Sabri bile ilk çıktığı sıralarda kat kat daha faydalı bir adamdı ki o yaşta milli takıma kadar yükselmişti.

Umut Gündoğan henüz istenilen seviyede olmayabilir ama attığı topların hemen hepsi dikine yada oyunu açan paslar. Emre senede 3 defa öyle pas atabiliyorken Umut bunu şans bulduğu 10 dakikalık kısa sürelerde yapıyor.

Dediğim gibi her ikisinide beğenmiyorum ama Emre dediğin gibi etrafında döndüğü zamanlar olsa da diküne oynadığı yada güzel goller attığını da gördük

Dediğim gibi her ikisinide beğenmiyorum ama Emre dediğin gibi etrafında döndüğü zamanlar olsa da diküne oynadığı yada güzel goller attığını da gördük

Ben sevmemekten de öte nefret ederim Emreç'ten. Galatasaray tarihinde hiç bir oyuncudan bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Buda tamamen beyinsizliğinden kaynaklanıyor. Gündoğan şans bulursa eğer çok daha yetenekli olduğunu gösterecek.

Ben sevmemekten de öte nefret ederim Emreç'ten. Galatasaray tarihinde hiç bir oyuncudan bu kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Buda tamamen beyinsizliğinden kaynaklanıyor. Gündoğan şans bulursa eğer çok daha yetenekli olduğunu gösterecek.

Keşke,ben de isterim tabi ki

oynatmıcaksanız gönderin bari de elemana yazık etmeyin,emreç ile ikisini aynı anda sahada görmek istiyorum.

Takım kötü diye ne olduğu kim olduğu belli olmayan adamları övüp durmayın. Bu mu kurtaracak bizi?

öven yok adalet isteyen var,selçuk'un 1 senedir oynadığı topu görüpte alınan adamlar denenmezse tabii ki oynasın dicem.

Sana şunu soruyorum saece bu adam yekta dan selçuktan ne kadar kötü olabilir denemekte ne zarar var sen yedek olsan senin bile oynaman lazım derdim ben

Adamın kendisi ile bir sıkıntım yok. Geçen sene bir kaç maç girdi de ama hayalciliğe gerek yok, adamdan bir şey olmayacağı bariz ortada.

Parlarsa bir 4 milyon da buna veririz.

Çok iyi oyuncu ama eskişehirde dahi kadroya girebileceğini düşünmüyorum , bir iki seneye Buca vs bir takımda görürüz ,

yolu açık olsun .

Ulan şu adam 2-3 maç ilk 11 oynasaydı da ne olduğunu görseydi bizim taraftar. Şimdi efsane statüsüne yükseltecekler, Selçuk'tan iyiydi falan demeye devam edecekler :(

Bu agirlikta bir adamdan hayir gelmez. Bosuna uzuluyorsunuz.

$

Geri
Üst Alt