- 4 Ağustos 2009
- 90.266
- 71.221
- 5.188
Boeyi niye aldın arkadas zaten. Bi de onu oynatmak zorunda hissediyorsun. Şu macta singo sag bek oynardı. Stoper oynayamayacagi zaten belli, öyle bir bilgisi yok adamin ve bi de ustune sakar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek oynayınca kim stoper diyor yav. Herifin stoperle zerre alakası yok. Belki 3'lünün sağ stoperi olabilir ama o da zor bu savruklukla. Zaten sağ bek olarak çıkış yapmış ve oradaki performansıyla alınmış biri.Sağ bek oynayınca stoper deniyor
Stoper oynayınca sağ bek deniyor
Sonra niye sezon gitti diye düşünülüyor...
Sağ bek oynayınca kim stoper diyor yav. Herifin stoperle zerre alakası yok. Belki 3'lünün sağ stoperi olabilir ama o da zor bu savruklukla. Zaten sağ bek olarak çıkış yapmış ve oradaki performansıyla alınmış biri.
Bu şunu gösteriyor ki Singo yani "30 milyon getirilip oynatılmaya çalışılan oyuncu" bundan böyle sağ bek oynamayacak stoperde birisinin yerine yamanacak.Elde patlamaması adına. Ama yamamayla işte böyle olduğunu cümle alem gördü demek. Singo&Sane paketi elde patlamasın diye böyle işte yeni icatlar çıkarılacak demek.kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum ki Sanchez Abdülkerim tandemi asla bozulmaması gerekliliğini umarım sağır sultan bile görmüştür.Sanches neden kenarda süklüm püklüm oturtulur akıl mafsal almıyor.Sevgili Keramettin sana sualim şu iki oyuncuya şuan kaç para verirdin efektif olarak???Singo+ SaneBir de rasyonel bakıyorum da biz bu adamdan ne bekliyoruz onu da anlamadım.
Niye stoper oynatıyoruz Davinson’u mu keseceğiz sezonun bu virajında?
30 m euro verdiysek en iyi sağ bek bu olmalı zaten koy sağ beke oynasın
En az rotasyon yapılması gereken mevki stoperdir zaten napıcaz Davinson rotasyonuna mı sokucaz bu mu yani
Nerden tutsan elinde kalıyor