#90 Wilfried Singo

Boeyi niye aldın arkadas zaten. Bi de onu oynatmak zorunda hissediyorsun. Şu macta singo sag bek oynardı. Stoper oynayamayacagi zaten belli, öyle bir bilgisi yok adamin ve bi de ustune sakar.

Bu çocuk stoper filan değil. Son üç maça dikkat edin, stopere geçtiği an pozisyon hatası yapıyor. İlk golde Kramer'le birebirde ne yapacağını çözemedi ve pozisyon korner oldu. İkinci golde genel hatalar var ama pozisyonu yanlış, adamı bırakıyor. Eyüpspor maçında da benzer pozisyon hataları yapmıştı. Çizgiye basmadan oynayamıyor.

Bizim orta sahaların ömründe yapamayacağı driblingi bir maçta yaptı.Hepte yapıyor.Hadi o driblingler baya iyi.Onun yaırısnı bile yapamıyor bizim orta sahalar.Hatta adam geçmeyi geçtim boştada ileriye gidemiyorlar.
Ligde bu orta saha sıkıntısını daha çok çekeceğiz.

Singo falan bizim neyimize arkadaş.
Daha adamın ne sakatlığını çözebilmişler nede merede oynayabileceğini..
İş bilmez sürüsü.

Koşmasın, yardırmasın diye stoper oynatıyoruz yine koşup yardırmaya çalışıyor. 😂

Savunma da çok kademe hatası yapıyor. Duran toplarda uyuyor. Full baskılı oynadığımız maçlar harici stoperde sıkıntı yaşatır.

Bir türlü parlatip yazin satmaliyiz. Üclüye gecmezsek, ve yaninda bir lider stoper ve digeride baya saglam bi stoper degilse, baya can yakar bu adam

Yaptığımız en yanlış transfer falan ya açik ara sag bek oynamiyor oynatilmiyor niye bilmiyorum. Stoperde savruk ve pozisyon almaktan bi haber. 3 ay falan ortaliktan kayboldu kritik dönemeclerde. 30 milyona alındi ve 5 maaşı var vs.

Bu heriften stoper olma ihtimali aya yürüyerek gitme ihtimalimizle aynı.
Ben sağ bekim diye bağırıyor. Ama ne hikmetse sağ bek oynatmıyoruz.
Mevcut durumu ile direkt sağ beke atarım. Herif Osi'nin sağ bek versiyonu gibi.
Sakatlanacaksa da sakatlansın, şampiyon olamadıktan sonra sakatlanmasa ne olur.

Sağ bek oynayınca stoper deniyor
Stoper oynayınca sağ bek deniyor

Sonra niye sezon gitti diye düşünülüyor...

Sağ bek oynayınca stoper deniyor
Stoper oynayınca sağ bek deniyor

Sonra niye sezon gitti diye düşünülüyor...
Sağ bek oynayınca kim stoper diyor yav. Herifin stoperle zerre alakası yok. Belki 3'lünün sağ stoperi olabilir ama o da zor bu savruklukla. Zaten sağ bek olarak çıkış yapmış ve oradaki performansıyla alınmış biri.

Sağ bek oynayınca kim stoper diyor yav. Herifin stoperle zerre alakası yok. Belki 3'lünün sağ stoperi olabilir ama o da zor bu savruklukla. Zaten sağ bek olarak çıkış yapmış ve oradaki performansıyla alınmış biri.

Bu adam stoper diye aratsan dünya kadar düşünce bulursun renkdaşım

Ki Okan asla sağ bek oynatmayacak bu sene. 2 evladı var orda

Bize sağ bek lazımdı o donem bu adam sağ bek oynamayacaksa ne için buna 30 milyon verdik

Seneye Okan giderse sağ beki alır. Defanstta filan adamı harcar bu yoksa

söylenmeyi birakalim, bir defa olsun ilk 11de hoca singo sanchez stoperde birlikte denedimi?

jakobs singo sanchez sallai

Bir de rasyonel bakıyorum da biz bu adamdan ne bekliyoruz onu da anlamadım.

Niye stoper oynatıyoruz Davinson’u mu keseceğiz sezonun bu virajında?

30 m euro verdiysek en iyi sağ bek bu olmalı zaten koy sağ beke oynasın

En az rotasyon yapılması gereken mevki stoperdir zaten napıcaz Davinson rotasyonuna mı sokucaz bu mu yani

Nerden tutsan elinde kalıyor
Bu şunu gösteriyor ki Singo yani "30 milyon getirilip oynatılmaya çalışılan oyuncu" bundan böyle sağ bek oynamayacak stoperde birisinin yerine yamanacak.Elde patlamaması adına. Ama yamamayla işte böyle olduğunu cümle alem gördü demek. Singo&Sane paketi elde patlamasın diye böyle işte yeni icatlar çıkarılacak demek.kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum ki Sanchez Abdülkerim tandemi asla bozulmaması gerekliliğini umarım sağır sultan bile görmüştür.Sanches neden kenarda süklüm püklüm oturtulur akıl mafsal almıyor.Sevgili Keramettin sana sualim şu iki oyuncuya şuan kaç para verirdin efektif olarak???Singo+ Sane

Mart olmuş ama hâlâ Ağustos'ta aldığımız oyuncunun oynayacağı mevkii tartışılıyor.

Bu transfer çok net bir kazıktır. 30 Milyon verdiğin adamı daha nerede kullanacağını bilmiyorsun kaç aydır.

Geri
Üst Alt