#90 Wilfried Singo

Arkadaş bu adam sağ bek ulan yeter mevki devşirmesi oyuncu oynamaktan vazgeç arkadaş ya

Ara transferde Lemina'nın mevkisi hariç her yere oyuncu aldırırsan böyle devşirmelerle uğraşırsın hoca.
İnşallah Singo yadırgamaz ve iyi oynar da satma ihtimalimiz olur. Yoksa bu maaşla elimizde patlayacak.

Sallai-Boey rotasyonu ile sağbek belki de en sağlam mevkimiz durumunda. Lemina formsuz olduğunda Singo 6 numaraya direkt yazılmalı; bu fizikte çoğu defans oyuncusu gibi paldır küldür faul yapan biri olmaması büyük avantaj. Biraz dikkatlı ve garantici oynasın yeter. Hatta Apo-Davinson' dan birinin olmadığı maçlarda ben olsam Lemina' yı stoper, Singo' yu 6 numara oynatırım. Çok tuttuğum Torreira' yı hiçbir vakit 6 numara olarak görmek istemedim; o 8 de iyi.

Seneye 3-4-2-1 e dönsek de Alem sağ stoper görse keşke...

Forvet oynatalım İcardi den daha etkili olur press işinde. Hem 30 mluk adama yer bulmuş oluruz.

11'in neresine koyarsan koy artik bu adami 11'e koy.

İkili mücadelede orani kaybedileningeri kazanma tempo orani zaten iyiydi. Sakat diye amator oyuncu muamelesi yapmadım. Ancak bu adami alirken 30 a almayacaksin

Şimdi de os oynatacakmis.Mundar edecek bu adamı

sağ bek oynayamaz haberiyle dalga geçtikte gidişat haberi doğruluyor gibi.

sağ bek oynayamaz haberiyle dalga geçtikte gidişat haberi doğruluyor gibi.
Zerre alakasi yok ya, suan Sallai ve Boey oldugu icin orada kullanmak istemiyor... Yani fazlalik oldu aslinda o taraf. Mecbur merkezde kullaniyor simdi aslinda yoksa sag bek oynamasi gerekiyor. Ama bunu yapsa bu defa hem Sallai hem Boey ne olacak diye dusunmuyorsa ben birsey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt