GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 112

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,3K
Okunma
148K
Sayfa
112/215
Ara transferde Lemina'nın mevkisi hariç her yere oyuncu aldırırsan böyle devşirmelerle uğraşırsın hoca.
İnşallah Singo yadırgamaz ve iyi oynar da satma ihtimalimiz olur. Yoksa bu maaşla elimizde patlayacak.

Sallai-Boey rotasyonu ile sağbek belki de en sağlam mevkimiz durumunda. Lemina formsuz olduğunda Singo 6 numaraya direkt yazılmalı; bu fizikte çoğu defans oyuncusu gibi paldır küldür faul yapan biri olmaması büyük avantaj. Biraz dikkatlı ve garantici oynasın yeter. Hatta Apo-Davinson' dan birinin olmadığı maçlarda ben olsam Lemina' yı stoper, Singo' yu 6 numara oynatırım. Çok tuttuğum Torreira' yı hiçbir vakit 6 numara olarak görmek istemedim; o 8 de iyi.

Seneye 3-4-2-1 e dönsek de Alem sağ stoper görse keşke...

İkili mücadelede orani kaybedileningeri kazanma tempo orani zaten iyiydi. Sakat diye amator oyuncu muamelesi yapmadım. Ancak bu adami alirken 30 a almayacaksin

sağ bek oynayamaz haberiyle dalga geçtikte gidişat haberi doğruluyor gibi.
Zerre alakasi yok ya, suan Sallai ve Boey oldugu icin orada kullanmak istemiyor... Yani fazlalik oldu aslinda o taraf. Mecbur merkezde kullaniyor simdi aslinda yoksa sag bek oynamasi gerekiyor. Ama bunu yapsa bu defa hem Sallai hem Boey ne olacak diye dusunmuyorsa ben birsey bilmiyorum.

Geri
Üst Alt