Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.916
- 11.760
- 1.993
Elimizde böyle bi yaratık var mecbur monte edecez 6 numaraya. Başka çare yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bikere fazla acti önüne. Okadar olabilir. Top teknigi iyi olan adamin kontrolüde yi olur, abartma hemen. Topu sürmesi füze gibi tam böyle adamin eksikligini yasiyorduk.teknigi iyi olabilir ama kontrolü yetersiz
bomba gibi alıyo gelen topu
e tamam işte onları diyorum.Senin genc oyuncudan anladigin nedir ki?
Gidip Cagri Balta gibi profesyonel oyuncu olmayan gencleri alip getirmeyeceksin tabi.
Singo'nun 2 yas daha kucugunu, Lemina'nin muadili olacak 21-22 yaslarda birini falan getireceksin. Bu dediklerim zaten 20+ milyon euroluk oyuncular olacak yani kendisini belirli bir seviyede gosteren oyuncular olmali.
Topla gidebilse de top tekniği ve pas kalitesi iyi diyemeyiz. Atletizmle yapıyor çoğu işi yani 6 numara koy demekle olmaz o iş.
Stoper oynayacağına orta saha oynasın daha iyi yine de ama kapanan takıma karşı bir işe yaramaz, Boeyle bunu sağ sol bek mi yapsak diyeceğim de sezon bitecek olacak iş değil.
Rotasyon istiyorsa mecbur sans verecek, mesela suan Asprilla'ya daha fazla sans vermeli ki ne oldugunu gorelim belki o da kalabilir duruma gore. Yoksa yeterli sayida kaliteli yerli oyuncumuz yok, o yuzden kaliteli topcular mecbur yabancilardan geciyor.e tamam işte onları diyorum.
galiba önümüzdeki sene kural 2004 ve sonrası yıllarda doğmuş oyuncular şeklinde güncellenecek.
bizde nhaga ile bir kontenjan dolu. eğer nhaga kiralık gönderilmezse 3 tane kalıyor. (10 yabancıyı doldurduk farzediyorum)
birilerini getireceğimize ben de inanıyorum ama bu isimlere ne kadar şans veririz ben pek emin değilim.
transfer geçmişimiz de bu konuda çok ümit vaat etmiyor.
yoksa ben de isterim senin dediğin nitelikte oyuncular getirmeyi ama yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı.
Bunu ben de düşündüm Boey sola bu sağa.Topla gidebilse de top tekniği ve pas kalitesi iyi diyemeyiz. Atletizmle yapıyor çoğu işi yani 6 numara koy demekle olmaz o iş.
Stoper oynayacağına orta saha oynasın daha iyi yine de ama kapanan takıma karşı bir işe yaramaz, Boeyle bunu sağ sol bek mi yapsak diyeceğim de sezon bitecek olacak iş değil.
Bunu ben de düşündüm Boey sola bu sağa.
Ama kaleden olabildiği kadar uzak olmalı Singo mutlaka.
yerli meselesinde de bir operasyon yapmalıyız bence.Rotasyon istiyorsa mecbur sans verecek, mesela suan Asprilla'ya daha fazla sans vermeli ki ne oldugunu gorelim belki o da kalabilir duruma gore. Yoksa yeterli sayida kaliteli yerli oyuncumuz yok, o yuzden kaliteli topcular mecbur yabancilardan geciyor.
Okan gibi olursan seni çok net döverim amaSenden önce yukarda yazdım Can renktaş. Seni yardımcı antrenörüm olarak alabilirim sarı gözlüğün varsa
Dedik kac defa.Elimizde böyle bi yaratık var mecbur monte edecez 6 numaraya. Başka çare yok
Okan gibi olursan seni çok net döverim ama
Tempo ve atletizm de katar geberik ve yaşlı orta sahamıza. Hatta bana kalsa ligte nhaga ile ikisini koyar önlerine torreira atarım. Denerim böyle şeyler.Dedik kac defa.
Öyle diyorsunda gol pasini bile o verdi barisa. Digerlerden kötü degil top teknigi hemde topu sürebiliyor. Hava toparda etkili. Bi kac mac denemek lazim.Topla gidebilse de top tekniği ve pas kalitesi iyi diyemeyiz. Atletizmle yapıyor çoğu işi yani 6 numara koy demekle olmaz o iş.
Nhagayla singoyu oynatirsan önlerinde mecbur yunus veya sarayi oynatacan ki oyunu kurabilelim. Ama cok dinamik olur orta saha o kesin.Tempo ve atletizm de katar geberik ve yaşlı orta sahamıza. Hatta bana kalsa ligte nhaga ile ikisini koyar önlerine torreira atarım. Denerim böyle şeyler.