#90 Wilfried Singo

Elimizde böyle bi yaratık var mecbur monte edecez 6 numaraya. Başka çare yok

Topla gidebilse de top tekniği ve pas kalitesi iyi diyemeyiz. Atletizmle yapıyor çoğu işi yani 6 numara koy demekle olmaz o iş.

Stoper oynayacağına orta saha oynasın daha iyi yine de ama kapanan takıma karşı bir işe yaramaz, Boeyle bunu sağ sol bek mi yapsak diyeceğim de sezon bitecek olacak iş değil.

Senin genc oyuncudan anladigin nedir ki?

Gidip Cagri Balta gibi profesyonel oyuncu olmayan gencleri alip getirmeyeceksin tabi.

Singo'nun 2 yas daha kucugunu, Lemina'nin muadili olacak 21-22 yaslarda birini falan getireceksin. Bu dediklerim zaten 20+ milyon euroluk oyuncular olacak yani kendisini belirli bir seviyede gosteren oyuncular olmali.
e tamam işte onları diyorum.
galiba önümüzdeki sene kural 2004 ve sonrası yıllarda doğmuş oyuncular şeklinde güncellenecek.
bizde nhaga ile bir kontenjan dolu. eğer nhaga kiralık gönderilmezse 3 tane kalıyor. (10 yabancıyı doldurduk farz ediyorum)
birilerini getireceğimize ben de inanıyorum ama bu isimlere ne kadar şans veririz ben pek emin değilim.
transfer geçmişimiz de bu konuda çok ümit vaat etmiyor.
yoksa ben de isterim senin dediğin nitelikte oyuncular getirmeyi ama yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı.

Topla gidebilse de top tekniği ve pas kalitesi iyi diyemeyiz. Atletizmle yapıyor çoğu işi yani 6 numara koy demekle olmaz o iş.

Stoper oynayacağına orta saha oynasın daha iyi yine de ama kapanan takıma karşı bir işe yaramaz, Boeyle bunu sağ sol bek mi yapsak diyeceğim de sezon bitecek olacak iş değil.

Eren tamamen kulübeye çekilmeli. Boey Jakops sol bek Singo Sağ bek götürmeli. Fiziksel üstünlüğünü kullanmak zorundayız

e tamam işte onları diyorum.
galiba önümüzdeki sene kural 2004 ve sonrası yıllarda doğmuş oyuncular şeklinde güncellenecek.
bizde nhaga ile bir kontenjan dolu. eğer nhaga kiralık gönderilmezse 3 tane kalıyor. (10 yabancıyı doldurduk farzediyorum)
birilerini getireceğimize ben de inanıyorum ama bu isimlere ne kadar şans veririz ben pek emin değilim.
transfer geçmişimiz de bu konuda çok ümit vaat etmiyor.
yoksa ben de isterim senin dediğin nitelikte oyuncular getirmeyi ama yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı.
Rotasyon istiyorsa mecbur sans verecek, mesela suan Asprilla'ya daha fazla sans vermeli ki ne oldugunu gorelim belki o da kalabilir duruma gore. Yoksa yeterli sayida kaliteli yerli oyuncumuz yok, o yuzden kaliteli topcular mecbur yabancilardan geciyor.

Bunu ben de düşündüm Boey sola bu sağa.

Ama kaleden olabildiği kadar uzak olmalı Singo mutlaka.

Rotasyon istiyorsa mecbur sans verecek, mesela suan Asprilla'ya daha fazla sans vermeli ki ne oldugunu gorelim belki o da kalabilir duruma gore. Yoksa yeterli sayida kaliteli yerli oyuncumuz yok, o yuzden kaliteli topcular mecbur yabancilardan geciyor.
yerli meselesinde de bir operasyon yapmalıyız bence.
belki bize tutunamazlar ama yine de alanya'daki ümit akdağ, rize'deki taha gibi adamları yoklayabiliriz.
belki yurtdışına da bakılabilir.
kötü bir kadromuz yok ama bazı hamleleri bir sene geç kalmaktansa bir sene erken yapma taraftarıyım.

Sende suç yok
Elias jelert
Frankowski
Daha sonra hah devşirmeden oturdu dedik sallai
Sonra seni aldı 30m
Sonra sacha boey aldı

Şimdi seni nerde oynatacak diye düşünüyoruz
Nerde oynatacaksa oynatacak ulan
Bu hocaya verilen paralar imkanlar transferler kimseye verilmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Distance Covered (km)

Juventus:___144.6km
Galatasaray: 143km

45 Dak. itibaren 10 kişi kalan Juve, Galatasaray'dan fazla koşmuş.

Öyle diyorsunda gol pasini bile o verdi barisa. Digerlerden kötü degil top teknigi hemde topu sürebiliyor. Hava toparda etkili. Bi kac mac denemek lazim.

Tempo ve atletizm de katar geberik ve yaşlı orta sahamıza. Hatta bana kalsa ligte nhaga ile ikisini koyar önlerine torreira atarım. Denerim böyle şeyler.
Nhagayla singoyu oynatirsan önlerinde mecbur yunus veya sarayi oynatacan ki oyunu kurabilelim. Ama cok dinamik olur orta saha o kesin.

Geri
Üst Alt