Mehmet Aslankılıç
Kırmızı Üye
- 29 Kasım 2008
- 1.300
- 219
- 1.503
Bildiğin sağ bek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek de oynayamıyor sakatlanır diye. Bu adamı kim hangi amaçla aldıOkan buruğun kafasına kimin vura vura anlatması lazım bu adamın stoper oynayamayacağını ? Kendisi pek anlayacak gibi değil.
Galaksinin en büyük hocası okan buruk ısrarla istemiş.Sağ bek de oynayamıyor sakatlanır diye. Bu adamı kim hangi amaçla aldı
Biz burda yarım yamalak futbol bilgimizle afrika altyapılı oyuncular stoper oynamayı bilmez diyoruz. Bizim süper akıllılar daha bunu bilmiyorBu herif stoperse
Ben de kozmonotum
Sağ bek oynatmayacaksa bari ortasahaya devşirsin. Bu adam stoper değil.Galaksinin en büyük hocası okan buruk ısrarla istemiş.
okanda biraz hocalık olsa leminayı stopere ceker bu adamı ortaya cekerdiBu adam topla gitmek istiyor, kendisinde fazla enerji var zaten topu alip gidebiliyor yani kac kere gorduk bunu. Zor durumda kalmadigimiz surece stoperde oynamasina gerek yok diye diye biktim vallah.
ugurcan açilıp ortaya gelirken. Geçen maç kac defa açıl diye eliyle isaret etmisti ugurcan.En kotu orada deneyebilir tabi yani oranin da adami degil aslinda ama stoper oynamasindan daha iyi olur.okanda biraz hocalık olsa leminayı stopere ceker bu adamı ortaya cekerdi
ama hocalık vasfi 0
Ayak kalitesi orta saha için yeterli değil. Bu adam ya 4 lüde sağ bek yada 3 lüde sağ stoper oynar.Sağ bek oynatmatacaksa bari ortasahaya devşirsin. Bu adam stoper değil
Sağ bekte depar atınca sakatlanıyormuş.Sağ bek bu adam başka yerde denemeye gerek yok.
Orası öyle ama gedson tarzı dinamik ortasaha rolünü oynayabilir bir derece. Gedson da pas konusunda iyi değildiAyak kalitesi orta saha için yeterli değil. Bu adam ya 4 lüde sağ bek yada 3 lüde sağ stoper oynar.