#90 Wilfried Singo

Stoper yapmamalıyız hocanın anlaması lazım ama anlayacak gibi görünmüyor. Boey sağ bek Singo’da stoper oynayacak gibi

1772312329224.webp

stoperde adamı 1-2 kez anca izlememe rağmen taaa temmuzda böyle demiştim yav inanılmaz geldiğimiz noktada şu adamı stoper oynatıyoruz hiç manası yok

46'da aynı hatayı yaptı ve sonra golü yedirdi. Stoper oynaması için günde altı saat ekrandan pozisyon alma çalışması lazım.

Stoper ve sağ bek oynayabiliyor diye aldıkları oyuncu stoper değil sağ bekte ihtiyaç yok zaten. Yapacağınız transfere de kadro planlamasına da

ivedilikle sol beke entegre etmek gerek. veya boey sol bekte oynamalı

Juventus maçında ve bu akşamki maçta da topu alıp bir kaç kez orta sahada yardira yardira gitti. Okan hoca bu potansiyeli bilmiyor. Sol ayağı ile orta acabilirmi bilmiyorum olmadı sol beke devsirsin.

nasil olacak bilmitoyorum ama boeyle ayni anda sahada olmalari lazim

bu adam stoper degil

Beni asıl üzen durum şu ki; oynamaya başladığında çokta matah olmadığının anlaşıldığı olacak. Maddi anlamda belki zarar etmeyiz ama şu anda saha içerisinde çok büyük zarar ediyoruz.

Oynadıkça ya da maçlar sertleştikçe saha içerisinde çok fayda sağlayacağı anlar olabileceği gibi doğrudan skora tesir edecek hatalarıda olacaktır zira mevkisi ne olursa olsun fundamental diye bir şey yok. Savunma oyuncularında bulunması gereken sezi, pozisyon alma, ilk müdahale zamanlaması hak getire. Paldır küldür oynuyor ve anomali olduğu için başarıyor ama bir gün ıska geçer 10 kişi bırakır bir gün kafaya çıkar vuramaz dün yediğimiz gol gibi.
Alan boşaltır, penaltı yapar her şeyi yapabilir kısaca klasik tabir ile "canlı bomba" bir adam bunu canlı izleyen herkes çabucak anlar.

Yazın varsa bir teklif 5-10 lira zararı göze alıp vermek lazım. 2,75 milyon euroya aldığımız Abdülkerim ile 9 milyon euroya alınan Davinson yıllardır yedeksiz bizi taşıyor yani olay para saçmakta değil. Doğru akıl doğru transfer

Bir yandan Koray Gök’in futbol artık NBA’e döndü milli maçlar dahil sezonda 60-70 tane maç oynanıyor yorumu da doğru.

Sallai’nin gittiği denklemde Singo-Boey ikilisi bence takımda kalmalı.

Singo’yu diğerlerinden ayıran özellik rakip kanada orta açtırmama konusunda daha başarılı olması.

sağ bek bu adam yav en fazla üçlü stoperi

kurcalamanın anlamı yok

Üclünün muazzam sag stoperi olur. Yoksa sag bek hatta dos devam

Doktor sağ bek oynayamaz teşhisi koyuyor
Okan hoca da stoper oynayamaz teşhisi koyar yakında

Kaldı DMC

Geri
Üst Alt