Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.414
- 2.649
- 1.643
3 lünün sağında gayet te güzel oynar merak etmeyin ama bu fiyata ve bu maaşa almak çok rezalet bir durum. Sene sonunda düzgün bir hocayla yola devam edelim bu adam çok değişir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey sol forvet sallai den daha iyi değil. Bitmiş okeye dönüyor nasıl görmüyorsunuz anlamıyorum. Bir tür kendini kandırma mekanizması işliyor olmalıStoper olarak yapamiyorsa satilmali.
Takimda sag bek olarak daha iyi olan Boey var ve ikisi ayni anda olmaz.
Bu senin görüşün, saygı duyarım ama benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Neden Boey'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum? Çünkü kendisi çok daha komple bir bek. Sadece savunmada güven vermekle kalmıyor, hücumda da artık çok daha etkili. Bayern’de bu yönünü ciddi anlamda geliştirdiğini düşünüyorum (Bize geldikten sonraki istatistikleri ortada). Sallai ise dayanıklılık ve enerji olarak belki bir tık önde olabilir ama özellikle defansif anlamda aralarında net bir kalite farkı var bence. Boey hem Singo’dan hem de Sallai’den bana çok daha fazla güven veriyor.Boey sol forvet sallai den daha iyi değil. Bitmiş okeye dönüyor nasıl görmüyorsunuz anlamıyorum. Bir tür kendini kandırma mekanizması işliyor olmalı
Lemina stoper Singo orta saha olsaydı yine daha iyi oynardı. Herif sroperliğe düşman olarak doğmuş.bu stoperdeyken maç kazanmak gerçekten çok zor
pozisyon alması ayrı dert, havatopu ayrı dert, topu uzaklaştırdığı yerler ayrı dert, pasları ayrı dert
baskının çoğu da bunun yüzünden 2. yarıda