#90 Wilfried Singo

3 lünün sağında gayet te güzel oynar merak etmeyin ama bu fiyata ve bu maaşa almak çok rezalet bir durum. Sene sonunda düzgün bir hocayla yola devam edelim bu adam çok değişir bence

Adam bu fizikle tüm hava toplarını vurdurdu ya. Stoper falan olmaz bundan. Lemina hatta Kaan bile daha çok güven veriyor o bölgede.

stoperliği şaibeli sağ stoperi çok işinin ehliymiş gibi 1 de sol stoper oynatıyoruz. geçtim lemina'yı jacobs bile daha iyi tercih olur orda. herif zaten avare, bi de davinson öbe göbek sıçmasın diye bunu yabancı pozisyonda oynatıyoruz. adamın sol stoper olmadığını frankfurt maçında dünya alem gördü ama okan buruk ve yanındaki ray charles'tan geçmemiş demek ki. ne diyelim hasbelkader yönetiliyoruz işte, italyancayı da özel kursta öğreniyorlar heralde.

Sag bek disinda olmaz zorlamaya gerek yok

Kariyer baslangicinda savunma yok zaten

Bir defans oyuncusu topu asla merkeze dogru uzaklastirmamali,bunu bile bilmiyor stoper de

Bu adamın defans oynayamayacağını hala anlamamış olmak ilginc

Stoper olarak yapamiyorsa satilmali.
Takimda sag bek olarak daha iyi olan Boey var ve ikisi ayni anda olmaz.

Sagbek dışında oynaması yasaklanmali. Biz bu adamı sağbek olarak aldık. Seneye boeyi almadan her maç sagbek oynatmaliyiz

Sağ bekte de Sallai kadar oynamıyor talibi varsa direkt paketlemek lazım ama o maaşla talibi olacağını da düşünmüyorum

Boey sol forvet sallai den daha iyi değil. Bitmiş okeye dönüyor nasıl görmüyorsunuz anlamıyorum. Bir tür kendini kandırma mekanizması işliyor olmalı
Bu senin görüşün, saygı duyarım ama benim gibi düşünenlerin sayısı hiç de az değil. Neden Boey'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum? Çünkü kendisi çok daha komple bir bek. Sadece savunmada güven vermekle kalmıyor, hücumda da artık çok daha etkili. Bayern’de bu yönünü ciddi anlamda geliştirdiğini düşünüyorum (Bize geldikten sonraki istatistikleri ortada). Sallai ise dayanıklılık ve enerji olarak belki bir tık önde olabilir ama özellikle defansif anlamda aralarında net bir kalite farkı var bence. Boey hem Singo’dan hem de Sallai’den bana çok daha fazla güven veriyor.

İkili stoperde çok zor, bekte zaten halihazırda denenmiş onaylanmış Boey ve Sallai var. Yazın zarar etmeden çıkarız gibi.

bu stoperdeyken maç kazanmak gerçekten çok zor

pozisyon alması ayrı dert, havatopu ayrı dert, topu uzaklaştırdığı yerler ayrı dert, pasları ayrı dert

baskının çoğu da bunun yüzünden 2. yarıda

Boey’in bizden gitmeden önceki haline asla değişmem ama satacaksan da oynamak zorunda.

Bu sezonun açık ara en yanlış transferi maliyeti düşünüldüğünde.

bu stoperdeyken maç kazanmak gerçekten çok zor

pozisyon alması ayrı dert, havatopu ayrı dert, topu uzaklaştırdığı yerler ayrı dert, pasları ayrı dert

baskının çoğu da bunun yüzünden 2. yarıda
Lemina stoper Singo orta saha olsaydı yine daha iyi oynardı. Herif sroperliğe düşman olarak doğmuş.

Geri
Üst Alt