GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 151

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,3K
Okunma
148,9K
Sayfa
151/215
Orasi oyle benim sozum burada oyunculari bir kahraman yapip sonra da gomen yorumlar olmasi. Cok balik hafizali uyelerimiz var hele konunun ilk sayfalarina bakarsak ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.
Dogrudur ben öyle biri degilim zaten. Sallai ta yaz transferinde savundum. Cok iyi olduğundan degil. Para baska yere yatirilir diye. Sonucta sallaida isini yapiyor sag bekte. Bizim asil sorunumuz oyunu kurmakta. Ordada yeterli oyuncularimiz yok. Hem 6 hem 10 no olarak orta saha komple degismeli.

Baska yerde oynamicagini önceden yazdik zaten daha sonra bende en iyi bek bu diyordum ama verdigi katkiya göre bu meblayi yatirmaya gerek yoktu. O parayi 10no veya 6 noya yatirsak cok daha iyi yatirim yapmis olurduk. Evet bazilerine göre sallai singodan iyi olmayabilir ama cokta altinda kalmaz bu yüzden bu yükesk yatirim baska yerlere yapilmaiydi. Ha hem cok iyi sag bek olsa rahatlikla stoperde oynar örnegin ramos gibi veya tarihteki baska stoperler gibi. Orda oynatamdigimiza göre savunma zafiyeleri var demek oluyor. Bu adami sadece sag bek oynasin diye de almadik ha. Öyle olsa 30 m€ yatirim olmazdi. Hem bek hem stoper oynar diye alindi ama gel görki stoper gecince hepten kalp oluyoruz. Dedigim gibi cok yanlis yatirim oldu o parayi cok daha iyi kullanmakiydik.
Evet bencede 6 numara icin ciddi bir para harcanmaliydi ama devre arasinda vazgectiler bu transferden.

Malesef fiyat performans olarak çok büyük bir hayal kırıklığı, artık açık açık söyleyelim

Biz bir atlet almışız ama nerenin atleti ne olduğu belli değil

Abi adam savruk top kontrolü yok. Kocaeli maçında girdi gördük. Ters kademeyede giremiyor bekte oynayamaz bu.

He işte ancak Liverpool Gibi takımlarla oynadığımızda belki bek oynaması işe yarar. Onun harici yok yani

Net mevkisi yok bu adamın

boyu uzun diye stoper oynatiliyor stoperlik hicbir olayi yok
sadece savunmayi bilmekten ote tackle vs. isleri de temiz degil

herif sag ayakli Nuno Mendes lite gibi herif ama stoperde oynatiyoz gel de sovme

Et mi balık mı tavuk mu çözemeden lig bitti. Bence sağbek ama tam anlamıyla bir sağbektir de diyemiyorum. Diğer yandan 6 numarada oynatırım ama stoper olarak kolay kolay oynatmam kendisini. Son adam olarak oynamaya programlanmamış bu adam

Geri
Üst Alt