Sadri Baykam
Büyük Kaptan
35le neler yapılırdı var ya
Dogrudur ben öyle biri degilim zaten. Sallai ta yaz transferinde savundum. Cok iyi olduğundan degil. Para baska yere yatirilir diye. Sonucta sallaida isini yapiyor sag bekte. Bizim asil sorunumuz oyunu kurmakta. Ordada yeterli oyuncularimiz yok. Hem 6 hem 10 no olarak orta saha komple degismeli.Orasi oyle benim sozum burada oyunculari bir kahraman yapip sonra da gomen yorumlar olmasi. Cok balik hafizali uyelerimiz var hele konunun ilk sayfalarina bakarsak ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.
Evet bencede 6 numara icin ciddi bir para harcanmaliydi ama devre arasinda vazgectiler bu transferden.Baska yerde oynamicagini önceden yazdik zaten daha sonra bende en iyi bek bu diyordum ama verdigi katkiya göre bu meblayi yatirmaya gerek yoktu. O parayi 10no veya 6 noya yatirsak cok daha iyi yatirim yapmis olurduk. Evet bazilerine göre sallai singodan iyi olmayabilir ama cokta altinda kalmaz bu yüzden bu yükesk yatirim baska yerlere yapilmaiydi. Ha hem cok iyi sag bek olsa rahatlikla stoperde oynar örnegin ramos gibi veya tarihteki baska stoperler gibi. Orda oynatamdigimiza göre savunma zafiyeleri var demek oluyor. Bu adami sadece sag bek oynasin diye de almadik ha. Öyle olsa 30 m€ yatirim olmazdi. Hem bek hem stoper oynar diye alindi ama gel görki stoper gecince hepten kalp oluyoruz. Dedigim gibi cok yanlis yatirim oldu o parayi cok daha iyi kullanmakiydik.
Onu diyoz.35le neler yapılırdı var ya
Aklın yolu 1 rengimOnu diyoz.
Liverpool cok iyi durumda degil cok iyi bi 6 ve 10 noyla bi tur daha gecebilirdik. Tabiki hocanin oynattigi futbol akla gelince oda zor olurdu ama yinede daha fazla sansimiz olurdu bu tur icin bu kesin.Evet bencede 6 numara icin ciddi bir para harcanmaliydi ama devre arasinda vazgectiler bu transferden.
Sen singocuydun dimi alperEvet bencede 6 numara icin ciddi bir para harcanmaliydi ama devre arasinda vazgectiler bu transferden.
Mesajlari okumadan mi geliyorsun?Sen singocuydun dimi alper

Son sayfaya atlıyorum hepMesajlari okumadan mi geliyorsun?![]()