- 2 Nisan 2012
- 42.546
- 21.834
- 2.888
Yaygara yapmayın. Seneye de oynatıp fayda sağlayamayacağımız bir adam daha alırız 30'a 35'e, Galatasaray'ın parası bitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
??
Videoyu paslasim biraz dogru argumanlarla gelin bana. Kim daha hataliymis acaba bir bakin tekrar.
Daha teknik olayi anlatirdim ama gerek yokEngelleyemiyor iste. Orda sanchez olsa yetisip sut attirmaz. Arkasina topu attirmaz bikere. Ardada ofsayti bozuyor o ayri ama singoyuda savunmaya gerek yok burda. Cok iyi bir stoper olsa o gol düsmez.

Singoyu savunmaya gerek yok. Istedigin gibi anlat. Görevi gol yedirmemek stoper oynadigi her mac gol.Daha teknik olayi anlatirdim ama gerek yok![]()
Onun bölgesinden de 2 kere karşı karşıya kaldılar keza golü atanı doğru kovalasa bozabilirdi pozisyonunu.Bugun yedirmedi aslinda.
Arda yedirdi cunku.
Bravo, aynen bu.Onun bölgesinden de 2 kere karşı karşıya kaldılar keza golü atanı doğru kovalasa bozabilirdi pozisyonunu.
Bu bedelde adam alıyorsak Arda’nın da açıklarını kapatabilmeliydi, stoperde olmayacağı görüldü sezon boyunca net bir şekilde.
Sağ bekte de 3 maç üst üste çıkınca sakatlandı en son, tam bir fiyasko.
Şu bedele bizim için üst seviye bir adam alınırdı ve çok daha fazla fayda sağlayabilirdi.
Farukcum bu konuda ezbere yorum yapmaya gerek yok, ben Singo hatasiz mi oynadi dedim , golde kabahat Arda'da dedim cunku hem ofsayti bozuyor hemde kosmasi gerektigi yerde duraklayip sonra is isten gectikten sonra kosmaya basliyor. Kisaca Singo iki Kasimpasali oyuncu ile basbasa kaliyor, sen pozisyonu dogru izlediginden emin misin? Kare kare paylasim yinede zaten yukaridaki videoyu izlemedin galiba o yuzden bir tekrar deneyelim:Singoyu savunmaya gerek yok. Istedigin gibi anlat. Görevi gol yedirmemek stoper oynadigi her mac gol.
Seneye sagbekte izledikten sonra notumuzu verelim tekraralper zorlama cnm singo KÖTÜ bir futbolcu ve makatımızda patladı