#90 Wilfried Singo

Yaygara yapmayın. Seneye de oynatıp fayda sağlayamayacağımız bir adam daha alırız 30'a 35'e, Galatasaray'ın parası bitmez.

Ya hadi 30 milyon bonservisi geçtim onun yine de bir mantıklı açıklaması olabilir ama şu adama yıllık 5 milyon euro maaşı kim nasıl önerdi bu açıklanmalı resmen skandal! o maaşı Kim önerdiyse kim verdiyse parasında çıkıp cebinden ödesin.

Tek şansımız dünya kupası.
Orada biraz kıpırdasa elden çıkarabiliriz belki. Yoksa bu maaşla 10 milyona bile satamayız.

??

Videoyu paslasim biraz dogru argumanlarla gelin bana. Kim daha hataliymis acaba bir bakin tekrar.

Engelleyemiyor iste. Orda sanchez olsa yetisip sut attirmaz. Arkasina topu attirmaz bikere, pozisyon alma hatasida var. Ardada ofsayti bozuyor o ayri ama singoyuda savunmaya gerek yok burda. Cok iyi bir stoper olsa o gol düsmez.

Yıllık ücretini kavrayamadım. Arap takımı mallığı ulan şu yaptıklarımız bu sene. Takım içinde 60 maça çıkan adamlar almıyor o maaşı lan. Maaş dengesizliği de hat safhada

20 üzeri bir bonservis kazanma şansı oluşursa kesinlikle değerlendirmek lazım. Singo iyi bir oyuncu olabilir ama bizim takıma pek uymadı.

Elbette hatasi var ardaninda orda ama singoda sucsuz degil iyi pozisyon almiyor. Arda daha genc piyasasi yeni gelisen oyuncu. Singoya 30m€ verdik 30m€. Elbette ondan fazlasini bekleyecegiz. Dicegim su, bu adam bizde stoper moper oynamaz. Sag bek sallai kesermi o bile süpheli.

Bugun yedirmedi aslinda.

Arda yedirdi cunku.
Onun bölgesinden de 2 kere karşı karşıya kaldılar keza golü atanı doğru kovalasa bozabilirdi pozisyonunu.

Bu bedelde adam alıyorsak Arda’nın da açıklarını kapatabilmeliydi, stoperde olmayacağı görüldü sezon boyunca net bir şekilde.

Sağ bekte de 3 maç üst üste çıkınca sakatlandı en son, tam bir fiyasko.

Şu bedele bizim için üst seviye bir adam alınırdı ve çok daha fazla fayda sağlayabilirdi.

Onun bölgesinden de 2 kere karşı karşıya kaldılar keza golü atanı doğru kovalasa bozabilirdi pozisyonunu.

Bu bedelde adam alıyorsak Arda’nın da açıklarını kapatabilmeliydi, stoperde olmayacağı görüldü sezon boyunca net bir şekilde.

Sağ bekte de 3 maç üst üste çıkınca sakatlandı en son, tam bir fiyasko.

Şu bedele bizim için üst seviye bir adam alınırdı ve çok daha fazla fayda sağlayabilirdi.
Bravo, aynen bu.

orta saha bulamadik diye boey kiraladik ve herif o yuzden stoper oynayarak bitirdi ikinci devreyi gel de cildirma

Singoyu savunmaya gerek yok. Istedigin gibi anlat. Görevi gol yedirmemek stoper oynadigi her mac gol.
Farukcum bu konuda ezbere yorum yapmaya gerek yok, ben Singo hatasiz mi oynadi dedim , golde kabahat Arda'da dedim cunku hem ofsayti bozuyor hemde kosmasi gerektigi yerde duraklayip sonra is isten gectikten sonra kosmaya basliyor. Kisaca Singo iki Kasimpasali oyuncu ile basbasa kaliyor, sen pozisyonu dogru izlediginden emin misin? Kare kare paylasim yinede zaten yukaridaki videoyu izlemedin galiba o yuzden bir tekrar deneyelim:

1: Burada gordugun gibi Kasimpasali oyuncu topu kaptiktan sonra en soldaki herife atiyor, karsisinda kimse yok ve Singo'nun arkasinda bir Kasimpasali hucumcu daha var, Arda en yakininda ama o da 15-20 metre otede.

1779045598363.webp

2: Soldaki Kasimpasali topu kontrol ettikten sonra Singo'nun iki secenegi var, ya geriye dogru kosup Kasimpasali oyuncunun uzerine gelmesini bekleyecek ya da uzerine hamle yapip Arda'nin da kademeye girmesini bekleyecek. Cunku gordugun gibi orta sahadan destege gelen yok sadece jogging yapiyorlar geriye dogru.

1779045702279.webp

3: Singo burada Kasimpasali oyuncunun uzerine gidecek gibi yapti sonra bir an arkasinda bir oyuncunun daha oldugunu farkedince vazgecti ve arkasindaki Kasimpaliya dogru yuzunu cevirdi:

1779046156081.webp

4: o arada topla oynayan Kasimpasali arkadasinin deparini goruyor ve arkasina dogru topu saliyor:

1779045824297.webp

5: Ofsayta birakayim mantigiyla Singo orada hafif durakliyor ya da belki Arda'nin kostugunu dusunuyor, o bir varsayim cunku aklindan ne gectigini bilemeyiz. Burada mantiken Arda'nin o oyuncuya dogru kosup onu kaleden uzak tutmasi lazimken Arda once ofsayti bozuyor, yan hakeme bakiyor acaba ofsayt mi diye sonra hakem devam edince sprinte basliyor.

1779046344612.webp

6: Arda olayi idrak edene ve sprinte baslayana kadar zaten gec kalmis vaziyette olunca Singo da bunu farkina varip daha hizli sprinte basliyor.

1779046537658.webp

7: Singo son anda yaklasmasina ragmen hamlesiyle topa vurmasinin onune gecemiyor ve maalesef Gunay denen kaleci topu izleyerek golu yiyor. Arda'yi sayma zaten o olayi cozene kadar pozisyon golle bitmis oluyor

1779046619757.webp

Geri
Üst Alt