Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 13.904
- 12.452
- 1.273
Sallai'yi satıp sağ beke tamamen monte edelim eğer 25 üstü teklif gelmiyorsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla hepsini okumadim üsendim kusura bakma. Ama kero adminin dedigi gibi orda singoda hatali, elbette ardanin hatasi var ama senede 5m€ verdigimiz adam isi toparlayacak orda kariyeri yeni baslamis arda degil. Zaten sadece bu maci baz almiyoruz, genelde baktigimiz zaman singo bizde stoper oynamaz. Ha calisir düzeltirse kendini bilemem ama suan öyle görünmüyor. Hem pozisyon hatasi yapiyor hem kafa tplarda hatali. Üstelik hava toplarda yapiyor bu pozisyon hatalari düsün, iyi oldugu bi meziyette göya.Farukcum bu konuda ezbere yorum yapmaya gerek yok, ben Singo hatasiz mi oynadi dedim , golde kabahat Arda'da dedim cunku hem ofsayti bozuyor hemde kosmasi gerektigi yerde duraklayip sonra is isten gectikten sonra kosmaya basliyor. Kisaca Singo iki Kasimpasali oyuncu ile basbasa kaliyor, sen pozisyonu dogru izlediginden emin misin? Kare kare paylasim yinede zaten yukaridaki videoyu izlemedin galiba o yuzden bir tekrar deneyelim:
1: Burada gordugun gibi Kasimpasali oyunu topu kaptiktan sonra en soldaki herife atiyor, karsisinda kimse yok ve Singo'nun arkasinda bir Kasimpasali hucumcu daha var, Arda en yakininda ama o da 15-20 metre otede.
Ekli dosyayı görüntüle 323306
2: Soldaki Kasimpasali topu kontrol ettikten sonra Singo'nun iki secenegi var, ya geriye dogru kosup Kasimpasali oyuncunun uzerine gelmesini bekleyecek ya da uzerine hamle yapip Arda'nin da kademeye girmesini bekleyecek. Cunku gordugun gibi orta sahadan destege gelen yok sadece jogging yapiyorlar geriye dogru.
Ekli dosyayı görüntüle 323307
3: Singo burada Kasimpasali oyuncunun uzerine gidecek gibi yapti sonra bir an arkasinda bir oyuncunun daha oldugunu farkedince vazgecti ve arkasindaki Kasimpaliya dogru yuzunu cevirdi:
Ekli dosyayı görüntüle 323314
4: o arada topla oynayan Kasimpasali arkadasinin deparini goruyor ve arkasina dogru topu saliyor:
Ekli dosyayı görüntüle 323309
5: Ofsayta birakayim mantigiyla Singo orada hafif durakliyor ya da belki Arda'nin kostugunu dusunuyor, o bir varsayim cunku aklindan ne gectigini bilemeyiz. Burada mantiken Arda'nin o oyuncuya dogru kosup onu kaleden uzak tutmasi lazimken Arda once ofsayti bozuyor, yan hakeme bakiyor acaba ofsayt mi diye sonra hakem devam edince sprinte basliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 323315
6: Arda olayini idrak edene kadar zaten gec kalmis vaziyette olunca Singo da bunu farkinde daha hizli sprinte basliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 323316
7: Singo son anda yaklasmasina ragmen hamlesiyle topa vurmasinin onune gecemiyor ve maalesef Gunay denen kaleci topu izleyerek golu yiyor. Arda'yi sayma zaten o uyana kadar pozisyon golle bitmis oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 323317
Hatasi var macta ama golde en buyuk pay Arda'da hatta Gunay bile armut gibi izliyor gol aninda.Onun bölgesinden de 2 kere karşı karşıya kaldılar keza golü atanı doğru kovalasa bozabilirdi pozisyonunu.
Bu bedelde adam alıyorsak Arda’nın da açıklarını kapatabilmeliydi, stoperde olmayacağı görüldü sezon boyunca net bir şekilde.
Sağ bekte de 3 maç üst üste çıkınca sakatlandı en son, tam bir fiyasko.
Şu bedele bizim için üst seviye bir adam alınırdı ve çok daha fazla fayda sağlayabilirdi.
Hepsini okumadiysan alinti da yapmayalim, konuyu kapat.Valla hepsini okumadim üsendim kusura bakma. Ama kero adminin dedigi gibi orda singoda hatali, elbette ardanin hatasi var ama senede 5m€ verdigimiz adam isi toparlayacak orda kariyeri yeni baslamis arda degil. Zaten sadece bu maci baz almiyoruz, genelde baktigimiz zaman singo bizde stoper oynamaz. Ha calisir düzeltirse kendini bilemem ama suan öyle görünmüyor. Hem pozisyon hatasi yapiyor hem kafa tolarda hatali. Üstelik hava toplarda yapiyor bu pozisyon hatalari düsün, iyi oldugu bi meziyette göya.

Orda bile sallayi kesemedi, hadi dedigin ciksinda para yanmamis olur ins.Seneye sagbekte izledikten sonra notumuzu verelim tekrar![]()
Sağ bekte de olmaz bence ki benzer fikirdeydim şubat gibi her maçta sağ bek oynamalı demiştim.Hatasi var macta ama golde en buyuk pay Arda'da hatta Gunay bile armut gibi izliyor gol aninda.
Diger dedigin seylerde hem fikiriz ama bu saatten sonra maliyet isini dusunecek zaman degil o tren kacti, oyuncu alinirken hesap yapilir oyuncu transfer edildikten sonra degil. Seneye sagbekte oynatmadiktan sonra bize cok faydasi dokunmaz bana kalirsa cunku stoperde begenmiyorum.
Konuyu ben kapattimda sen illa hakli cikmak istedinHepsini okumadiysan alinti da yapmayalim, konuyu kapat.![]()

Ins. sag bekte level atlarda para bi nevi yanmanis olur. Yoksa stoper filan oynamaz. Ama burda teknik heyetinde acayip sekilde planlanma hatasi var. Madem sallaila devam edecen sag beke neden okadar para harcatirsin? Bitane kiralik adam alirsin hem stoper hem beki yedeklemeye tamam olurdu. O parayida üst düzey 10 no ya basardik. Oyunumuzda bukadar kisir kalmazdi ön tarafta. Ama anlatamadik ta ozamanlari demistik sallai oraya yeter diye. Bu sartlarda artik satamayiz gibide bu yüzden sallai satip sag beke cekmeliyiz yoksa tamamen yanacak yatirdigimiz para. Sag bekte yine oynar.Bu aldığı maaşı hiçbir Avrupa kulübü vermez o yüzden Arabistan gibi bir seçenek yoksa muhtemelen bizde kalmaya devam edecek.
Ben bunu niye attimki sana