Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 47.253
- 29.671
- 2.848
Yerini kaybediyor
Ama fiziksel olarak dabbe gibi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan bizim takımın gerisinde dedi bunun için bir de kafayı yemiş.Yerini kaybediyor
Öyle dediyse rezil açıklama.Okan bizim takımın gerisinde dedi bunun için bir de kafayı yemiş.
Biraz bizim takımın idmanını yesin fiziksel özellikleri geriler direkt zaten yakında.
Singo konusunda niye Sane'yi tartisiyorsunuz?O pas atılmıyor mevzusu gol atamayan forvete top gelmiyor bahanesine benziyor bana göre. Hadi pas atılmıyor adama diyelim. Sane birebirde çok rahat dribbling ile adam geçebilen birisi normalde. Ama bu gece 1 defa bile nerdeyse birebirde kimseyi geçemedi. Bitikliğinin en net göstergesi budur. Ligde de göremedik bunu.
Gayet iyiydi yanındaki Davinson ve ErenDün iyi filan değildi, sadece idare etti. İlk maçı sayılır, şans vermek gerek. İnşallah elimizde patlamaz. İnşallah ikinci sene olmaz.
Monacoda böyle dolu adam var son maç baktım yine benzer adamlar dolu, 2 tanesinide biz aldık zaten onlardan.Bu sene beni fazla üzmeyen tek transfer. Yaşı genç, tempolu, hızlı ve kuvvetli. Her zaman iş yapar bu adam. Ben ileride orta sahada bile değerlendirileceğini düşünüyorum. Beyler yanlış anlamayın ama böyle tempolu kuvvetli 5 tane daha adam lazım bu takıma. O kadar para veremeyeceğimize göre maestro gibi ucuzundan 2-3 tane topçu kadro genişliği açısından şart.
Kesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.Konya maçında sağ bekte görmeliyiz artık.
Sane/YunusKesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.
Esas soru kanat/hucumdan kimi keseceksin Konya macinda. Bay /yunus/ sane.
Yunus veya Sane kimi kesersen kes ikisi de kesilmeyi hak edebilir. Bizim kanatlarda bir kanat Barış/Sallai diğer kanat Yunus/Sane düzeni olmalı. Diğer türlü çizgiye basıp genişletmede sorun yaşıyoruz iki kanat içeri girdiği için.Kesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.
Esas soru kanat/hucumdan kimi keseceksin Konya macinda. Bay /yunus/ sane.