#90 Wilfried Singo

Yerini kaybediyormuş. Mevcut takımda yerini en çok kaybeden isim Davinson. Ama takımın en iyi oyuncularından olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu.

Tek basina mücadele etti. Helal olsun aslanim. Ama okana göre takimdan gerideymis hahahah

Iyi oyuncu gibi duruyor, ama sol stoper daha mantikli olurdu. Simdi ya Aponun CL'de rezil olmasini cekecegiz, yada Sanchez ve Singodan birini sol stoper olarak harcayarak performansinin icine edecegiz.

Böyle kadro planlama yapani kovmalisin

3. golde sanki kendi kalesine atti, 4. golde geriye sirti dönük jogging yapti, kosacak mecali kalmamisti

Iyi falan degildi ama suc bunun degil, hazir olmayan, takim arkadaslarini vs tanimayan tecrübesiz oyuncuyu CL ilk macinda atese atan OB‘de

Potansiyeli var mi var ama vasatti bu macta

Dün iyi filan değildi, sadece idare etti. İlk maçı sayılır, şans vermek gerek. İnşallah elimizde patlamaz. İnşallah ikinci sene olmaz.

Takimin iki degisilmez oyuncusu Sanchez ve Osimhen. 30 milyon verip Sanchez’in oynadigi mevkiye oyuncu almak sacmalik. Bu transferin mantikli olmadi icin Singo sag bek oynamali ve Boey’den daha iyi olmali.

sağ bek desen değil stoper desen değil yan toplarda semih kaya varken yiyorduk böyle goller en son ,milletin beğenmediği aponun ölüsü çıkıp vuruyor her topa

O pas atılmıyor mevzusu gol atamayan forvete top gelmiyor bahanesine benziyor bana göre. Hadi pas atılmıyor adama diyelim. Sane birebirde çok rahat dribbling ile adam geçebilen birisi normalde. Ama bu gece 1 defa bile nerdeyse birebirde kimseyi geçemedi. Bitikliğinin en net göstergesi budur. Ligde de göremedik bunu.
Singo konusunda niye Sane'yi tartisiyorsunuz?

Bu sene beni fazla üzmeyen tek transfer. Yaşı genç, tempolu, hızlı ve kuvvetli. Her zaman iş yapar bu adam. Ben ileride orta sahada bile değerlendirileceğini düşünüyorum. Beyler yanlış anlamayın ama böyle tempolu kuvvetli 5 tane daha adam lazım bu takıma. O kadar para veremeyeceğimize göre maestro gibi ucuzundan 2-3 tane topçu kadro genişliği açısından şart.

Dün iyi filan değildi, sadece idare etti. İlk maçı sayılır, şans vermek gerek. İnşallah elimizde patlamaz. İnşallah ikinci sene olmaz.
Gayet iyiydi yanındaki Davinson ve Eren
Önündeki Toreira ve Lemina yoklari oynarken adam iyi bile ayakta kaldı futbol takım oyunudur yanın yoren dağılmış Ken oynadığı top çok çok iyiydi ki adam sag bek stoper degil

Bu sene beni fazla üzmeyen tek transfer. Yaşı genç, tempolu, hızlı ve kuvvetli. Her zaman iş yapar bu adam. Ben ileride orta sahada bile değerlendirileceğini düşünüyorum. Beyler yanlış anlamayın ama böyle tempolu kuvvetli 5 tane daha adam lazım bu takıma. O kadar para veremeyeceğimize göre maestro gibi ucuzundan 2-3 tane topçu kadro genişliği açısından şart.
Monacoda böyle dolu adam var son maç baktım yine benzer adamlar dolu, 2 tanesinide biz aldık zaten onlardan.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.

Esas soru kanat/hucumdan kimi keseceksin Konya macinda. Bay /yunus/ sane.
Sane/Yunus
Barış/Sallai

Bunlar birbirinin ikamesidir bence. İki kanattada farklı özellikli 2 oyuncu oynatılmalı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhenin defansi gibi cok begendim sag bek de oynamasi daha iyi olur gibi.Sikinti sol stoper olmamasi bunu taraftar goruyor yonetim hoca goremiyor.

Kesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.

Esas soru kanat/hucumdan kimi keseceksin Konya macinda. Bay /yunus/ sane.
Yunus veya Sane kimi kesersen kes ikisi de kesilmeyi hak edebilir. Bizim kanatlarda bir kanat Barış/Sallai diğer kanat Yunus/Sane düzeni olmalı. Diğer türlü çizgiye basıp genişletmede sorun yaşıyoruz iki kanat içeri girdiği için.

Geri
Üst Alt