#90 Wilfried Singo

Defans denge işi

Singo iyi oyuncu ama oynamasa daha iyi oynardı defans bu maç.

Singo’nun varlığının sağladığı katkı, Sanchez’in daha iyi olduğu sağladığı katkıdan büyük olmayacaksa transferin mantığı kalmıyor.

Kesinlikle, esas mesele Sallai kesilmez . Kac mactir takimin en diri kalan adami nerdeyse.

Esas soru kanat/hucumdan kimi keseceksin Konya macinda. Bay /yunus/ sane.
Yürüyen ceset Sane tabi ki tartışmasız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus veya Sane kimi kesersen kes ikisi de kesilmeyi hak edebilir. Bizim kanatlarda bir kanat Barış/Sallai diğer kanat Yunus/Sane düzeni olmalı. Diğer türlü çizgiye basıp genişletmede sorun yaşıyoruz iki kanat içeri girdiği için.
Katiliyorum.

Hoca bunu anlamistir umuyorum.

Gayet iyiydi yanındaki Davinson ve Eren
Önündeki Toreira ve Lemina yoklari oynarken adam iyi bile ayakta kaldı futbol takım oyunudur yanın yoren dağılmış Ken oynadığı top çok çok iyiydi ki adam sag bek stoper degil
Benim beklediğim singo çok daha iyiydi, ancak etrafı dağılmıştı ve özellikle Sanchez bize gol atmaya kurgulanmışken çok şey de beklenmez, bu konuda haklısın. Sağ bek olsa da stoper oynamışlığı da çoktur. Bir bölge için 3 bölgeyi değiştirdi Okan. Takımın dengesi bozulmuşken çok şey beklenmez ilk defa takımla 11 çıkan topçudan. Yalnız ne olursa olsun Singo bu değil, böyle oynarsa yandık.

bu herif tam bir cdm olm

topla cok iyi cikislari var

rakip orta sahayi cok rahat deler gecer aslinda her mac

Benim beklediğim singo çok daha iyiydi, ancak etrafı dağılmıştı ve özellikle Sanchez bize gol atmaya kurgulanmışken çok şey de beklenmez, bu konuda haklısın. Sağ bek olsa da stoper oynamışlığı da çoktur. Bir bölge için 3 bölgeyi değiştirdi Okan. Takımın dengesi bozulmuşken çok şey beklenmez ilk defa takımla 11 çıkan topçudan. Yalnız ne olursa olsun Singo bu değil, böyle oynarsa yandık.
Trabzon'da top sürmeyen eren sende neden başarılı veya işte bizde iş yapan rasicha Beşiktaş'ta neden iş yapmadi

Osimhen bile yeri geldi geçen sene çok kötü göründü futbol takım oyunu etkiliyor insani

Ayrıca Afrikalı topçular sadece kendi işini yapan tipte akıldan çok fizikle oynayan oyunculardır yani singoya deki su adamı tut adım attirtma yapar sağdan hücum gelmesin yeter de ordan adam gecmez

Ama defansif akıl ol gel davinsonu erenin sallai nin açıklarini kapat onu yapamaz işte onu yapacak adam Davinson singo görev adamı ver görevi sal rakibe
Senin savunma aklın tel tel dokulurken
Sol bekte savunma bilgisi eksik eren
Ve açıktan bozma sallai varken

Singo fahiş bir hata yapmadiysa helede ilk maçında op başına koy derim

Adam çılgın atıyor bir kişi yok başlığında ayıptır, frankfurt maçınında en iyisi oydu.

Aslan gibi oynuyor.sancheze göre çok daha dengeli duruyor şu ana kadar.inş oynadıkça diğerleri gibi bozulmaz.bizim takıma 2 tane daha singo gibi adam lazım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Arada ofsaytı bozma haricinde herhangi bir defosu yok gibi

Bence stopere göre biraz savruk görünüyor ama çok hızlı ve teknik bu herifi kanata koysan rakibin ağzına sıçarmış gibi bir havası var nedense, bek'te olur bindirme yapsa kolay kolay kimse tutamaz.

Bir günde kral olmadik

Geri
Üst Alt