#90 Wilfried Singo

Herkes Jakopsun istatistiklerini konuşuyor ama şunu kaçırıyorlar;
Eğer top arasına girdiysen, müdahale yaptıysan, uzaklaştırdıysan bu istatistiğe girer.
Ama bunları yapmazsan istatistiğe girmez. Ne kadar iyi pozisyon aldığını gösterir bu.

Takimda 4-5 kisi haric baska oyuncu yok Singo kadar maas alan suan. O 4-5 oyuncuda eski sozlesmesi oyuncular Sterling, Fofana ve Enzo gibi.

O yuzden bu maasla artik bir yere gitmesini zor goruyorum. Belki cok isteyeni olsa belki.
Chelsea isterse maaşında indirim yapıp gider. Bu oyuncuların kariyer planlari oluyor premier lig top 6 takımı gelince maasda anlaşırlar.

Teşekkürler a.s monaco

1759274002034.webp

Müthiş topçu stopere çok elzem durumlarda geçmeli. Gakpoyu indir artık yiğidim kucağından

Tek kelimeyle inanılmaz oynadı. Fizik gücü, atletizmi, pas kalitesi her şeyini geçtim ama mental olarak da oyundan hiç düşmedi. Boey sonrası çok sıkıntı çektik ama bazen en iyisini bulmak için demek ki biraz beklemek gerekiyor.

Aslinda takimda elle tutulur bir sag bek olsa defans yapmamiz gereken maclarda tam ön libero'ya atilacak bir oyuncu.

Ben bu adami bir de orta sahada görmek istiyorum

Adi hütter bok gibi hoca bu arada 2 senesini yedi adamın stoperde.Ayrıca Doue'nin 2 gömlek üstü topçu , iyiki doue almadık tavanı da doue'den çok çok fazla

Daha napsın biraz daha cesaret bulursa hücumda da Avrupa da iyi işler yapacaktır.

Geri
Üst Alt