#90 Wilfried Singo

Tıpkı Bayern'in boey aldığı gibi liverpool veya city bu herife yapışacaktır. Sezon sonu okkalı bir gelir elde ederiz

Dogru isim.ama 30 a almamaliyiz 5 e 10 a almaliyiz. Bazi Taraftar tanımıyor diye dalga geçtiğinde taraftarı sallamamaliyiz

Dogru isim.ama 30 a almamaliyiz 5 e 10 a almaliyiz. Bazi Taraftar tanımıyor diye dalga geçtiğinde taraftarı sallamamaliyiz

Boey öyle gelir gelmez boey olmadı reis paran varsa olmuşuna basıp almakta iyi bir şey öcü gibi bakmayın şu para harcama muhabbetine. Yeterki para edicek adama para verilsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1759394580690.webp

fiziksel anomali herif. fazla durmaz burada, bi epl kulübü 50 öder alır abi

Nasıl bir azmansın sen yav.

Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk

50 ye satiyorsak tuhaflik var zaten 30 almisiz adami Sampiyonlar liginde kendini ispatlar biz ilerlersek bu tarz oyunculari 60 dan asagi satmamak lazim.Tabi burdan 50-60 yazmak kolay ama performansini devam ettirip uzerine koyarsa olmayacak seyler degil.
60 çıkış bedeli var zaten sözleşmesinde

Laga lugaya gerek yok. Ilk 24 içinde bitirir isek mutlaka teklif gelir. 60 milyon her transfer dönemini kapsıyorsa kötü olur

Aldığından fazlasına satabildiğin her adam doğru isimdir. Yoktan oyuncu bulup var edebilsek güzel olurdu ama kar ettiğimiz sürece sorun olmayacaktır.

O ayak kalitesiyle 50-60 falan zor, hücumda da birşeyler göstermesi lazım onun için, yapamaz gibi durmuyor ama bazen garip pas hataları var, ayağı iyi mi kötü mü henüz çözemedim.

Sara için de geldiğinde benzer şeyler söylendi mevcut durum malum.

Maaşı yüksek olmasa çok da mesele değil, bu fizik kalitesini koruduğu sürece 10 sene bizde forma giyebilir.

O ayak kalitesiyle 50-60 falan zor, hücumda da birşeyler göstermesi lazım onun için, yapamaz gibi durmuyor ama bazen garip pas hataları var, ayağı iyi mi kötü mü henüz çözemedim.

Maaşı yüksek olmasa çok da mesele değil, bu fizik kalitesini koruduğu sürece 10 sene bizde forma giyebilir.
videolarda ayagı iyi

Ayaklar bence fena degil de karar alma sorun tıpkı boey gibi.Hucumda pek ne yapacağını bilmiyor genelde-en azından ben sadece torinoda izledim o zamanlar oyleydi- ama hücum kosulari falan muazzam bir herifti.Pas kalitesinden ziyade hücumda son kararları vermesi sorunluydu

Aygır gibi. gakpo'ya bir vurdu kendisinde tık yok :)
Bunun orta saha olan versiyonunu bulun.
Kim transfer ettiyse müthiş basarili is yapmış .

Geri
Üst Alt