- 23 Aralık 2008
- 63.631
- 61.487
- 5.103
Umarik tedbir amaçli kenara alinmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanın yüzündenIlk ciddi deparda sakatlik yasadi, nasil bir antreman yapiyoruzda makine gibi adam bu sekilde bir sakatlik.yasadi
la ne alaka sanki adam hayatında ilk defa depar atıyor.Okanın yüzünden
Böyle oynattığı futbol yüzünden Emrah azıcık futbol bilsen dediğimi anlardın değerli dostum.la ne alaka sanki adam hayatında ilk defa depar atıyor.
la de get futbol bilsenmiş. bi bildiğin yok sırf nefret kusmak için adamın attığı deparda hocaya suç buluyon.Böyle oynattığı futbol yüzünden Emrah azıcık futbol bilsen dediğimi anlardın değerli dostum.
Yav bu adamlar camdan adamsa biz sahaya çıkmayalim o zamanbizim bek öğütücünün yeni hedefi bu o zaman liverpoolu silip süpürmüş adamı 4 gün sonra sahaya at aman yedektekilerin rahatını bozma
yav camdan adam değil de fiziksel olarak takımın düşük olacağı belli bir de açıklama yapıyor takım dinlendi falan diye kenarda sallai bekliyor eren bekliyor hala jakobs singoyla çıkıyor adamın adelesi attı ne yapacaz şimdi belli degil allahtan milli ara varYav bu adamlar camdan adamsa biz sahaya çıkmayalim o zaman
Bir gün sende anlayacaksın ama iş işten geçecek dostum.la de get futbol bilsenmiş. bi bok bildiğin yok sırf nefret kusmak için adamın attığı deparda hocaya suç buluyon.
la neyi anlayacağım. nefret kusmayı bırak normal eleştirini yap. 35m verdiğin adam 2 maç üst üste oynatamayacaksam niye alıyorum? bu adamı çok teknik,oyun zekası üst düzey diye alınmadı tam olarak yaparken sakatlandığı şeyi yapsın diye alındı.Bir gün sende anlayacaksın ama iş işten geçecek dostum.
Emrah Okanın oynattığı saçma sapan sistem yüzünden yakında adale atmayan kalmayacak. Hala kör müsün?la neyi anlayacağım. nefret kusmayı bırak normal eleştirini yap. 35m verdiğin adam 2 maç üst üste oynatamayacaksam niye alıyorum? bu adamı çok teknik,oyun zekası üst düzey diye alınmadı tam olarak yaparken sakatlandığı şeyi yapsın diye alındı.