#90 Wilfried Singo

Milli takıma gitmez herhalde. Umarım uzun süreli değildir ve milli arada düzelir sakatlığı.

Ilk ciddi deparda sakatlik yasadi, nasil bir antreman yapiyoruzda makine gibi adam bu sekilde bir sakatlik.yasadi

Hoşgeldin sakatlığı yaşattık elemana.

Bu boktan zeminde 2 maç üst üzte bu kadar zorlatırsan bu olur. Şimdi dönüp geldiğinde eski singoyu ararız yedek kalır sonra zaten.
2gün önce 50 milyondu artık 2 sene bizde.

Bir şey olacağını sanmıyorum çekme yaşamıştır 7 güne döner en azından milli takıma gidip daha ciddi sakatlanmaz.

bizim bek öğütücünün yeni hedefi bu o zaman liverpoolu silip süpürmüş adamı 4 gün sonra sahaya at aman yedektekilerin rahatını bozma

1 aydan aşağı döner gibi bir görüntüsü yok maalesef.

Monacoda bu kadar yük binerek oynamamistir bizim oyun sistemimizde her oyuncuya yük biniyor gelen direk sakatlaniyor Jacobs Osimhen

Buda burda milli takım arasında yaşadı iyilessinde Davinson yokken lazım bize

Yav bu adamlar camdan adamsa biz sahaya çıkmayalim o zaman
yav camdan adam değil de fiziksel olarak takımın düşük olacağı belli bir de açıklama yapıyor takım dinlendi falan diye kenarda sallai bekliyor eren bekliyor hala jakobs singoyla çıkıyor adamın adelesi attı ne yapacaz şimdi belli degil allahtan milli ara var

Bir gün sende anlayacaksın ama iş işten geçecek dostum.
la neyi anlayacağım. nefret kusmayı bırak normal eleştirini yap. 35m verdiğin adam 2 maç üst üste oynatamayacaksam niye alıyorum? bu adamı çok teknik,oyun zekası üst düzey diye alınmadı tam olarak yaparken sakatlandığı şeyi yapsın diye alındı.

la neyi anlayacağım. nefret kusmayı bırak normal eleştirini yap. 35m verdiğin adam 2 maç üst üste oynatamayacaksam niye alıyorum? bu adamı çok teknik,oyun zekası üst düzey diye alınmadı tam olarak yaparken sakatlandığı şeyi yapsın diye alındı.
Emrah Okanın oynattığı saçma sapan sistem yüzünden yakında adale atmayan kalmayacak. Hala kör müsün?

Geri
Üst Alt