Nedim Sertel
Büyük Kaptan
Fazla durmaz gibi. Sezon sonu uçar bu. İyi bir bonservis karşılığında tabi.
Çok fena bişe maşallah.
Sene sonu total performansı ne olur bilemeyiz ama böyle devam ederse 60 bandına PL'ye gider
Fazla durmaz gibi. Sezon sonu uçar bu. İyi bir bonservis karşılığında tabi.
Çok fena bişe maşallah.
Yakışır. Buralara fazla bir oyuncu çünkü.Sene sonu total performansı ne olur bilemeyiz ama böyle devam ederse 60 bandına PL'ye gider
Dogru isim.ama 30 a almamaliyiz 5 e 10 a almaliyiz. Bazi Taraftar tanımıyor diye dalga geçtiğinde taraftarı sallamamaliyiz
50 ye satiyorsak tuhaflik var zaten 30 almisiz adami Sampiyonlar liginde kendini ispatlar biz ilerlersek bu tarz oyunculari 60 dan asagi satmamak lazim.Tabi burdan 50-60 yazmak kolay ama performansini devam ettirip uzerine koyarsa olmayacak seyler degil.Ekli dosyayı görüntüle 304837
fiziksel anomali herif. fazla durmaz burada, bi epl kulübü 50 öder alır abi
60 çıkış bedeli var zaten sözleşmesinde50 ye satiyorsak tuhaflik var zaten 30 almisiz adami Sampiyonlar liginde kendini ispatlar biz ilerlersek bu tarz oyunculari 60 dan asagi satmamak lazim.Tabi burdan 50-60 yazmak kolay ama performansini devam ettirip uzerine koyarsa olmayacak seyler degil.
Aldığından fazlasına satabildiğin her adam doğru isimdir. Yoktan oyuncu bulup var edebilsek güzel olurdu ama kar ettiğimiz sürece sorun olmayacaktır.Dogru isim.ama 30 a almamaliyiz 5 e 10 a almaliyiz. Bazi Taraftar tanımıyor diye dalga geçtiğinde taraftarı sallamamaliyiz
videolarda ayagı iyiO ayak kalitesiyle 50-60 falan zor, hücumda da birşeyler göstermesi lazım onun için, yapamaz gibi durmuyor ama bazen garip pas hataları var, ayağı iyi mi kötü mü henüz çözemedim.
Sara için de geldiğinde benzer şeyler söylendi mevcut durum malum.
Maaşı yüksek olmasa çok da mesele değil, bu fizik kalitesini koruduğu sürece 10 sene bizde forma giyebilir.
Ayaklar bence fena degil de karar alma sorun tıpkı boey gibi.Hucumda pek ne yapacağını bilmiyor genelde-en azından ben sadece torinoda izledim o zamanlar oyleydi- ama hücum kosulari falan muazzam bir herifti.Pas kalitesinden ziyade hücumda son kararları vermesi sorunluyduO ayak kalitesiyle 50-60 falan zor, hücumda da birşeyler göstermesi lazım onun için, yapamaz gibi durmuyor ama bazen garip pas hataları var, ayağı iyi mi kötü mü henüz çözemedim.
Sara için de geldiğinde benzer şeyler söylendi mevcut durum malum.
Maaşı yüksek olmasa çok da mesele değil, bu fizik kalitesini koruduğu sürece 10 sene bizde forma giyebilir.