#90 Wilfried Singo

Hikaye

23lük Sara da birşeyler katsaydı o zaman

6ya alınan Torreiyla 2.5a alınan Lemina bir bok katmıyormuş gibi boş söylemlere gerek yok.
Abi sahiden biz Torreira'yı 6'ya Davionson'u 9.5'a nasıl çözdük? Tam piyasanın uçmaya başlamadan önceki son dönemi miydi yoksa yöneticilik başarısı mı? Şu an her iki mevkide de benzer adamları 30'dan aşağı alamayız zaten işin saçmalığı da Sara bonservis olarak Torreira'nın 4 katı ediyor saçmalık tamamen

bakalım okan buruk antrenmanı yiyince kadar gerileyecek

Abi sahiden biz Torreira'yı 6'ya Davionson'u 9.5'a nasıl çözdük? Tam piyasanın uçmaya başlamadan önceki son dönemi miydi yoksa yöneticilik başarısı mı? Şu an her iki mevkide de benzer adamları 30'dan aşağı alamayız zaten işin saçmalığı da Sara bonservis olarak Torreira'nın 4 katı ediyor saçmalık tamamen
İkisinin de sözleşmesinin son senesiydi ve takımlarında gözden düşmüşlerdi.

herif erken zıplıyor ama havada asılı kaldığı için sıkıntı olmuyor

enteresan 1 vaziyet

Geldiği günden bu yana yorumum sabit; bu adam yerleşik savunmalara karşı hücum ettiğimiz ve topun bizim ayağımızda olduğu anlarda hiç bir şey vadetmiyor. Hücum anlamında fark yaratacağı tek nokta hızlı hücumlar ve bu ilerleyen dönemlerde açılamayan maçlarda çok daha göze batacak. Böyle maçlarda stopere çekip sağ beke Sallai almak çok daha mantıklı.

Sallaiciler hariç düşmanı olacağını sanmıyom

Yav sanki oyunu çok iyi actikta singo suçlu oldu 2pas yapamadık yapsak belki adam ileri çıkar asist filan yapardi

Oyundan çıkarılmasa çok saçma bir karardı. ıcardi çıkıp sallai girmeliydi. sallai veya barışta osimhenin arkasında konumlanmalıydı. okan buruk her sezon 2-3 maç böyle saçma sapan işleri oluyor ve bugün bunu yaşadık.

Kasım ortasına geldik, sonradan girdiklerini saymazsak oynadığı maç 7.

31 bonservis 5 maaş, bu adamdan çok daha fazla faydalanmalıydık, sakatlandı falan okay de şu maliyete girdiğin adam bugün sahadan çıkan ilk adam oluyorsa yine bir yerlerde sorun var.

Umarım yarın Sara’da yaşananlar bunda da yaşanmaz.

60 m euro falan kazanacağımıza ihtimal vermiyorum, Arabistan’dan bile zor.

Çok da müthiş bir performansı yok bana göre.

Naptık da döndürdük mesela

Ne var yazdığımda

Sen hayatında kaç topçuya 31 bonservis 5 maaş verdin
Sana dememiştim ama okadar para verildiyse bu adamın bir suçu yok. Gayet sağlam oynuyor Alanya maçında o rezil oyunda bu adamın Süper asistiyle yendim. liverpool maçında bu adam vardı

Onde 3 pas yap top tutsak belki birşeyler yapabilirdi önde. One cikamadikki zaten

Bütün suç bundamiydida hocamız ilk bunu çıkardı. Koy orta sahaya oynasın madem.en azından dripling yapar Monacoda oynamisligi var. Sallaiyi yine sok

Geri
Üst Alt