#90 Wilfried Singo

Sana dememiştim ama okadar para verildiyse bu adamın bir suçu yok. Gayet sağlam oynuyor Alanya maçında o rezil oyunda bu adamın Süper asistiyle yendim. liverpool maçında bu adam vardı

Onde 3 pas yap top tutsak belki birşeyler yapabilirdi önde. One cikamadikki zaten

Bütün suç bundamiydida hocamız ilk bunu çıkardı. Koy orta sahaya oynasın madem. Monacoda oynamisligi var. Sallaiyi yine sok
Olm işte o kadar sığ bakıyorsunuzki size birşeyleri anlatmak imkansız.

Bu adama çılgın bir maliyet ödemişsen hiç bir maçta ilk vazgeçeceğin adam olmaz. Kasım ortasında 7 maçı var, tam 1 ay sonra Afrika kupasına gidecek üstüne.

Bu adam sana bekte ne verebilir en fazla, ŞLde tuttuğun maçlarda evet katkı sağlar da ofansif olarak Sallai katkısı dahi veremez. Ligde de böyle geriye düştüğünde ilk vazgeçilen adam olur.

Bazı şeyleri ya anlayın, anlamıyorsanız da kem küm etmeyin.

Arkaya sarkıtamadığımız sürece ofansif verim alamayız, oynadığımız oyunda da arkaya sarkabilme ihtimali dahi yok çünkü yavaş ve hantal oynuyoruz. Sane önüne atması gerekirken topu içe çekip orta açıyor.
Bu oyun tarzında eleştirilebilmesi dahi düşünülemez.

Olm işte o kadar sığ bakıyorsunuzki size birşeyleri anlatmak imkansız.

Bu adama çılgın bir maliyet ödemişsen hiç bir maçta ilk vazgeçeceğin adam olmaz. Kasım ortasında 7 maçı var, tam 1 ay sonra Afrika kupasına gidecek üstüne.

Bu adam sana bekte ne verebilir en fazla, ŞLde tuttuğun maçlarda evet katkı sağlar da ofansif olarak Sallai katkısı dahi veremez. Ligde de böyle geriye düştüğünde ilk vazgeçilen adam olur.

Bazı şeyleri ya anlayın, anlamıyorsanız da kem küm etmeyin.
Önce ondekiler katkı versinde singoya gelsin sıra. Neyse anlamasamda olur başım ağrıyor. Bu hafta arsenalle birlikte bu maçla fıtık oldum.

Önce ondekiler katkı versinde singoya gelsin sıra. Neyse anlamasamda olur başım ağrıyor. Bu hafta arsenalle birlikte bu maçla fıtık oldum.

Dünyanın en sığ futbol yaklaşımı şu, adamın maliyeti Sane'den dahi fazla total pakette, Osimhen sonrası en pahalı futbolcun, ekstra birşeyler vereceği maçlar sadece senin seviyen ve üstündeki takımların bir kümesi olursa bir yerde sıkıntı var demektir.

Bir hafta önce taptığınız adam 4 gün sonra çöp ilan ediliyo. Yaw takım komple kötüydü zaten. Hocamızın set oyunundan haberi yok. Oyuncular kendi atak yapıyo işte. Ne bekliyorsunuz. Singo maç kurtarmak için gelmedi. (Ki kurtardığı maçta var) Defans için alındı zaten. Diğer bekin daha ofansif çünkü. Icardi mesela neden halen bukadar güçsüz. Barış Alper ne yapıyo sahada. Sara kimdir necidir nasıl 10 no oynuyo bu takımda. Yarım sezon oynadı bitti. Hepsini geçtim. Hoca neden kapanan takımlara özel çalışma yaptırmıyo. Yokmu hücum etkinlikleri takımın çalışıp kazanabileceği. Orta dışında bi atak seçeneği yokmu. İçeri koşu. Kanattan içeri paralel paslar. İçerde kalabalık olmak. Üçgenler. Verkaçlar. Uzaktan şut. (Uzaktan gol en son ne zaman attık hatırlamıyorum) Ben hiçbirini göremiyorum atak yaparken. Vs vs. Uzar gider. Bugün neden çift forvet çıktık bunun cevabı da yok. Icardi küsüyo mu? Çok seviyorum ama böyle oynayacaksa oynamaması daha iyi değil mi? Hadi diyelim deneme yaptın hocam. İkinci yarı dön hatandan oda yok... Tüm bunlar tartışılmaz ancak Singo suçlu olur. Hadi kötü diyelim bu maç. Bi maçta kötü oynasın. Diğer 10 kişi ve hoca ne işe yarar?

Kasım ortasına geldik, sonradan girdiklerini saymazsak oynadığı maç 7.

31 bonservis 5 maaş, bu adamdan çok daha fazla faydalanmalıydık, sakatlandı falan okay de şu maliyete girdiğin adam bugün sahadan çıkan ilk adam oluyorsa yine bir yerlerde sorun var.

Umarım yarın Sara’da yaşananlar bunda da yaşanmaz.

60 m euro falan kazanacağımıza ihtimal vermiyorum, Arabistan’dan bile zor.
Tek sorun okan buruk..
Bu transferleride bu planlamayıda yapan okan buruk.
Sallai gireceksede çıkan isim singo değil barış olmalıydı.
belki ikinci yarı hızıyla falan dribling yapar rakibin dengesini bozar posizyona girebilirdik.Daha önce çok maçta yaptı.

20251120_233240.webp

25 yaşına gelmesine rağmen 40 maça çıktığı sezon dahi olmaması bir düşündürüyor.

4-5 maça Afrika kupasına gidecek olması da ayrı sinir bozucu, 10 maça çıkamadı daha.

3 maç oynasın diye 30 kağıt para vermişiz.

kronik sanırım

Ya hadi abi

3 maç üst üste oynatın şu adamı sonra 30 a arabistana okutun

Bize bu sezon bunları reva görenler utansın

Geri
Üst Alt