Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.223
- 101.435
- 5.238
Bu arada aynı sakatlık mı tam olarak bilmiyorum ama olay monaco da başlamış galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralara gidiyorlar da sana gelmiyorlar işte o paralara. Kim ne verirse bi fazlasını vermek zorundasın Türkiye ligi olarak. Fener de bizden fazla vermek zorunda mesela.L.pool 40m a frimpong aldı tahminim maaşı Singo dan azdır.
Juve alt yapılı Kayode yi brendford 20 ye mi ne aldı
Mukiele 10 civarı gitti sunderland e.
Kötü topçu, kronik filan bunları kenara koyarak söylüyorum maliyetinin yarısına o bölgeyi kapatabilirdik.
Bonservis olarak niye fazla verelim Cem? maaş hadi katılırım (ET bunun aksini yaptı bu arada).Oralara gidiyorlar da sana gelmiyorlar işte o paralara. Kim ne verirse bi fazlasını vermek zorundasın Türkiye ligi olarak. Fener de bizden fazla vermek zorunda mesela.
Ha tabii ki bir oyuncu devamlılığı olmayınca 5 para etmez, orası ayrı mevzu.
Kulüpleri de ikna etmen gerekiyor, vitrin değil sonuçta bizim ligimiz. Herkes oyuncusunu iyi bir yere satmak istiyor, diğer oyunculara örnek olması, sonraki satıltan pay gibi sebepleri olabilir.Bonservis olarak niye fazla verelim Cem? maaş hadi katılırım (ET bunun aksini yaptı bu arada).
1 milyar tl verilen adam biraz araştırılmasi gerekiyorduBu arada aynı sakatlık mı tam olarak bilmiyorum ama olay monaco da başlamış galiba
Ekli dosyayı görüntüle 308349
Tam bilmiyorum durumu. Geçen sene şubatta yaşamış bu durumu.1 milyar tl verilen adam biraz araştırılmasi gerekiyordu
Geçen sene Doue ile anlaşılmıştı, bonservisi 10m civarındaydı galiba. bizim mükemmel yöneticimiz ibram gidip işi bozdu. Gardiyan isim vermeden söyledi bunu sonradan gidip jelert e 10m bayıldık.Kulüpleri de ikna etmen gerekiyor, vitrin değil sonuçta bizim ligimiz. Herkes oyuncusunu iyi bir yere satmak istiyor, diğer oyunculara örnek olması, sonraki satıltan pay gibi sebepleri olabilir.
Tabi bunda ikili ilişkiler, kulüpler arası menfaatler de bir etken olabilir bilmiyorum.
Velhasıl bi kazık yedik gibi duruyor. O konuda haklısın.
Frimpong sag bek icin alinmadi zaten oynamiyor da.L.pool 40m a frimpong aldı tahminim maaşı Singo dan azdır.
Juve alt yapılı Kayode yi brendford 20 ye mi ne aldı
Mukiele 10 civarı gitti sunderland e.
Kötü topçu, kronik filan bunları kenara koyarak söylüyorum maliyetinin yarısına o bölgeyi kapatabilirdik.
Yılların floryasi 4-5 tane bek transferine peşkeş çekildioynayamayan bir oyuncuya üstelik salainin bile iyi kötü oynadığı bek mevkisine 30 milyon bağladık. orta saha veya kanat, üstüne bek alınabilirdi bu paralara. güya nokta atışı yaptılar transferde. bu bek mevzusu takımın ekonomisini, planlamasını her şeyi bozuyor halen farkında değiller. bu konuda bu kadar takıntılı bir hocanın en sonunda arda'yla filan oynamak zorunda kalması da ayrıca ilginç.