#90 Wilfried Singo

Bu arada aynı sakatlık mı tam olarak bilmiyorum ama olay monaco da başlamış galiba
1764137078949.webp

Jelert gelip 2 maç oynadığında bundan bir bok olmaz dediğimizde de bekleyelim genç falan diyen bayağı kişi vardı. 10 milyon euroya bek almışım bekleyecekmişim hadi ya

Yetmedi 30a aldık 3 maçın 2sinde sakatlanıyor, sakatlanmasa 45te oyundan alınıyor.

Sara 20
bu 30

Ne işe yaradıkları belli olmayan adamlara verilen çuvalla paralar.

Okan Hoca transferden elini çekmeli.

Ve Monaco’dan yaprak bile alınmamalı şeklinde kulüp binasına yazalım.

L.pool 40m a frimpong aldı tahminim maaşı Singo dan azdır.
Juve alt yapılı Kayode yi brendford 20 ye mi ne aldı
Mukiele 10 civarı gitti sunderland e.
Kötü topçu, kronik filan bunları kenara koyarak söylüyorum maliyetinin yarısına o bölgeyi kapatabilirdik.

Kötü topçu, kronik filan bunları kenara koyarak söylüyorum maliyetinin yarısına o bölgeyi kapatabilirdik.
Oralara gidiyorlar da sana gelmiyorlar işte o paralara. Kim ne verirse bi fazlasını vermek zorundasın Türkiye ligi olarak. Fener de bizden fazla vermek zorunda mesela.
Ha tabii ki bir oyuncu devamlılığı olmayınca 5 para etmez, orası ayrı mevzu.

görsel_2025-11-26_092823357.webp

Singo'nun oynadığı mevkiler. Adam sağ bek çıkışlı. İtalya'da kanat bekli 3-5-2 ve türevleri yaygın diye kanat bek oynamış ki
onu oynaması daha zordur tek başına koridoru kapatıyor daha çok git gel olur

Ya bu adamla ilgili o konuda hocanın yaptığı açıklamayı hala aşamıyorum. Saçmalıklarla dolu bir açıklamaydı

Hayır saçmada olsa düşüncen oysa neden bu adama 30 verdirdin ?
Davinson varken sağ stoper diye düşündüğün adama 30 niye gömdün? Sağ beke neden adam almadın o zaman madem singo'yu stoper düşünüyordun

15 milyona sağ bek ve 15 milyona rotasyona stoper aldırsaydın madem.

Nasıl bir planlama yapıyorsunuz ki ben onu anlamadım.

Transfer planlaması okan buruk'a bırakılmamalı şu skandal açıklamalardan sonra

Acilinden iyi bir sportif direktör getirilmeli ve düzgün bir futbol aklı tesis edilmeli

Oralara gidiyorlar da sana gelmiyorlar işte o paralara. Kim ne verirse bi fazlasını vermek zorundasın Türkiye ligi olarak. Fener de bizden fazla vermek zorunda mesela.
Ha tabii ki bir oyuncu devamlılığı olmayınca 5 para etmez, orası ayrı mevzu.
Bonservis olarak niye fazla verelim Cem? maaş hadi katılırım (ET bunun aksini yaptı bu arada).

Singo jelert frankowski dubua

Şunların paraya hakimiyi alaydık da ağrısız başımız olaydı

Bonservis olarak niye fazla verelim Cem? maaş hadi katılırım (ET bunun aksini yaptı bu arada).
Kulüpleri de ikna etmen gerekiyor, vitrin değil sonuçta bizim ligimiz. Herkes oyuncusunu iyi bir yere satmak istiyor, diğer oyunculara örnek olması, sonraki satıltan pay gibi sebepleri olabilir.
Tabi bunda ikili ilişkiler, kulüpler arası menfaatler de bir etken olabilir bilmiyorum.
Velhasıl bi kazık yedik gibi duruyor. O konuda haklısın.

Kulüpleri de ikna etmen gerekiyor, vitrin değil sonuçta bizim ligimiz. Herkes oyuncusunu iyi bir yere satmak istiyor, diğer oyunculara örnek olması, sonraki satıltan pay gibi sebepleri olabilir.
Tabi bunda ikili ilişkiler, kulüpler arası menfaatler de bir etken olabilir bilmiyorum.
Velhasıl bi kazık yedik gibi duruyor. O konuda haklısın.
Geçen sene Doue ile anlaşılmıştı, bonservisi 10m civarındaydı galiba. bizim mükemmel yöneticimiz ibram gidip işi bozdu. Gardiyan isim vermeden söyledi bunu sonradan gidip jelert e 10m bayıldık.

oynayamayan bir oyuncuya üstelik salainin bile iyi kötü oynadığı bek mevkisine 30 milyon bağladık. orta saha veya kanat, üstüne bek alınabilirdi bu paralara. güya nokta atışı yaptılar transferde. bu bek mevzusu takımın ekonomisini, planlamasını her şeyi bozuyor halen farkında değiller. bu konuda bu kadar takıntılı bir hocanın en sonunda arda'yla filan oynamak zorunda kalması da ayrıca ilginç.

Yedeğini Türk yapmamız şart sol bek de yaptığımız gibi. Devre arası muhakkak sağ beke yerli adam almamız lazım yazın arda kurtulan fırsatını kaçırmamak gerekiyordu.

Frimpong sag bek icin alinmadi zaten oynamiyor da. :LOL:

oynayamayan bir oyuncuya üstelik salainin bile iyi kötü oynadığı bek mevkisine 30 milyon bağladık. orta saha veya kanat, üstüne bek alınabilirdi bu paralara. güya nokta atışı yaptılar transferde. bu bek mevzusu takımın ekonomisini, planlamasını her şeyi bozuyor halen farkında değiller. bu konuda bu kadar takıntılı bir hocanın en sonunda arda'yla filan oynamak zorunda kalması da ayrıca ilginç.
Yılların floryasi 4-5 tane bek transferine peşkeş çekildi

Geri
Üst Alt