#90 Wilfried Singo

Yani hakkaten nerde oynayacak merak konusu kiyidan kiyidan stoper gecip duruyo nasi olcak bilmiyom ama inanilmaz bir fizik herif.

Boey formunu bulmazsa sağ bek kendisi olur. Davinson'un durumuna göre yeni stoperimiz de olabilir gelecek sene. Oyuncu fiziksel bir üstünlük olduğu net. Bence takımda A seviye oyuncular arasında kendisi ama yaşadığı o 2 sakatlık yüzünden 3 maç dışında katkı alamadık neredeyse kendisinden.

Valla iyi oyuncu ya. Ama stoperde degerlendirilecek gibi bundan sonra. Iyi oynadigi surece mevkisinin onemi yok. Olur da stoperde verim vermezse yazin mutlak elden cukaripmali.

Sanchez sallantıda bu sene.
Sallai formunu korursa veya Boey bildiğimiz Boey gibi dönerse Sanchez'in formasını kapabilir.

Var mı futbolda mevkisiz orta saha diye bir rol. Singo'yu mahallenin delisi gibi salacaksın sahaya.

Yedek kalmaz bir şekilde ilk 11 e girer.

baba bu adam sağ bek direkt 913214.kez yazıyorum evet ama sağ bek direkt bu adamın enerjisini,driplingini,sürekli git-gel yapmasını,çevikliğini falan gidip stopere hapsederek bitirmemek lazım.Evet hucumda da son işleri yapamıyor ama geliştirmesi gereken orada o var sadece stoper olacaksa eksiği çok direkt.Hoca bu adamı stoperde falan yememeli
He bu arada onun dışında 30+5 verdik artık kim yerine olur bilmiyorum ama her maç 11 oynamak ZORUNDA

baba bu adam sağ bek direkt 913214.kez yazıyorum evet ama sağ bek direkt bu adamın enerjisini,driplingini,sürekli git-gel yapmasını,çevikliğini falan gidip stopere hapsederek bitirmemek lazım.Evet hucumda da son işleri yapamıyor ama geliştirmesi gereken orada o var sadece stoper olacaksa eksiği çok direkt.Hoca bu adamı stoperde falan yememeli
He bu arada onun dışında 30+5 verdik artık kim yerine olur bilmiyorum ama her maç 11 oynamak ZORUNDA
Bu sezon sittin sene sağ bek oynayamaz, tekrar sakatlanma ihtimali yüksek bence.

Stoperde baskı yiyince patlayacakmış gibi.

Şaka maka 6 numara düşünülebilir aslında.

Stoper falan oynamamalı, net pozisyon yedik o verkaçta.

Bu adamın yeri bek ya da kenar stoper o da koşarken sakatlanmazsa.

Geri
Üst Alt