#90 Wilfried Singo

Oynadığı her maçta tayyaresinin heybetini göstermektedir.

10 numara alsak bu çocuğu esas yeri olan üçlü stoperin sağında oynatırdık.

Sadece juve maçlarında 90ar dk oynasın ve sene sonu satılsın lütfen
Ya bence kaliteli isim, o sakatlık olayında ne olup bitti kimlerin hatası belirsiz ancak çok sağlam futbolcu. Eğer sakatlık sorunu vs olmazsa takımın top seviye oyuncularından birisi Osi-Sane tarzında biri.

Ya bence kaliteli isim, o sakatlık olayında ne olup bitti kimlerin hatası belirsiz ancak çok sağlam futbolcu. Eğer sakatlık sorunu vs olmazsa takımın top seviye oyuncularından birisi Osi-Sane tarzında biri.
Şüphesiz iyi ama Roland varken fazla lüks olduğunu düşünüyorum. Maçların çoğunu kendimizden küçük takımlarla oynuyoruz.

Stoperde de abdülkerimden iyi değil, iyi bi stoper de değil zaten.

Şüphesiz iyi ama Roland varken fazla lüks olduğunu düşünüyorum. Maçların çoğunu kendimizden küçük takımlarla oynuyoruz.

Stoperde de abdülkerimden iyi değil, iyi bi stoper de değil zaten.
Biraz daha görmek lazım, Sallai iyi bir sağ bek kesinlikle ancak Singo'yu da bir izlemek gerek ya, Liverpool maçı gibi iki maç çıkartsa Juve maçlarında mesela, Sallai de belki bu kez 6 numara olur :asd: :asd:

Donup form tutar umarim. Ben umudu kesmis degilim, adamin da gunahi yok- iyi arastir, nesi var yok ogren transferden once...aldin riskleri bilerek oynat...

Sallai super top kullanimi yok ama ofansif kafasi iyi calisiyor bindirmelerde vs.

Fena orta da acmiyor son zamanlarda, yaydab sut tehtidi var.

Başlığa sembolik 6 numara ekleyelim.

bu adamdan stoper olmaz bu adam bek net abi

sakatlanmasa takımın en sevilen topçusu falan olurdu net ama araya sıkıntı girdi

sakatlanmadan maç kaçırmadan sezon sonuna kadar oynayabilirse zaten taraftar da hastası olur talibi de çıkar 45 e satarsın

30+5 bir anda gitti işe bak ya.Stoper falan da değil bu adam geçin o işi sağ bek bu adam hoca yedi tertemiz afiyet bal şeker olsun hocama bir sonraki dönem 3 bek daha alalım hemen

Sağbekte yedeğin yedeği, stoperde yedeğin(Lemina) yedeği, 6 numarada????

Olumsuz ve karamsar düşüncelerinizi kendinize saklar mısınız?

O bizim için önemli bir oyuncu ve değerli bir yatırım; kesinlikle tekrar faydalı olacak ve uzun yıllar kulübümüzün renklerini taşıyacak 🤲

Geri
Üst Alt