Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.869
- 90.537
- 5.003
Oynadığı her maçta tayyaresinin heybetini göstermektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bence kaliteli isim, o sakatlık olayında ne olup bitti kimlerin hatası belirsiz ancak çok sağlam futbolcu. Eğer sakatlık sorunu vs olmazsa takımın top seviye oyuncularından birisi Osi-Sane tarzında biri.Sadece juve maçlarında 90ar dk oynasın ve sene sonu satılsın lütfen
Şüphesiz iyi ama Roland varken fazla lüks olduğunu düşünüyorum. Maçların çoğunu kendimizden küçük takımlarla oynuyoruz.Ya bence kaliteli isim, o sakatlık olayında ne olup bitti kimlerin hatası belirsiz ancak çok sağlam futbolcu. Eğer sakatlık sorunu vs olmazsa takımın top seviye oyuncularından birisi Osi-Sane tarzında biri.
Biraz daha görmek lazım, Sallai iyi bir sağ bek kesinlikle ancak Singo'yu da bir izlemek gerek ya, Liverpool maçı gibi iki maç çıkartsa Juve maçlarında mesela, Sallai de belki bu kez 6 numara olurŞüphesiz iyi ama Roland varken fazla lüks olduğunu düşünüyorum. Maçların çoğunu kendimizden küçük takımlarla oynuyoruz.
Stoperde de abdülkerimden iyi değil, iyi bi stoper de değil zaten.

ilk yardım tıbbı setBoey kutusu isteriz
baska bir şey dua etseydin oda kabul olacakmis ugurumBundan ön libero çıkmaz mı yav alamadık bari elimizdekilerden faydalanalim Sallai kesemez zaten