#90 Wilfried Singo

Çok iyi oyuncu hatta ben kendisine makine diyorum ama ne kadar az afrikalı oyuncu o kadar iyi. Milli takıma giden ya orada ölüyor yada burada gazi düşüyor.

Al işte buyur. Adam akıllı yararlanamadan sezonun yarısı bitti. 30m bir de tabii 5-6 değil rakamlar.

Şanssızlık mı başka bir şey mi ne diyeceğiz.

Galatasarayın bir sağ beke 30 milyon verme lüksü yok geldiğinde de söyledim alırken zarar ettik diye.
Yazın hoca sağbek oynayan stoper gibi birşey uydurdu saçma sapan bir paraya yine afrikalı birine dünyaları verdik
O paralara hem sağlam bir stoper alırdın hem de net sağbek hatta üstüne paran bile artardı
Şu takıma artık afrikalı oyuncu almayın hele böyle absürt paralar vermek intihar olur

Bu adam sağ bek değil hocada kabul etmiş, net planlama hatası. Biraz daha sağbek oynatırsak hayatı kayacak e o zaman ne ime stoper oynayan sağbek diye ısrar ettin. O paraya ne sağbekler alınırdı yahu, şimdi ne yapacaz biz verilen 31 milyonu çukarabilecekmiyiz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürekli sakatlandığı için şanslı bence. Bu sayede tarihi kazık olduğu çok göze çarpmıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca kendisi aslında bir stoper, sağ bek oynadığı için ileri geri yaptığı için sakatlanıyor demiş. Lan o zaman orjin bir sağ bek alaydın ya? Hasta mısın abi sen? Kafayı yiyeceğim yahu. Bu da en az 1 ay yok belli ki.
Harbi böyle mi dedi ağabey, taraftarla eğleniyorlar mı bunlar?

Geri
Üst Alt