#90 Wilfried Singo

Bütün takımı Afrikalılarla doldurduk hala daha Afrikalı topçuya büyük yatırım falan konuşuyoruz Lookman için konuşuyorum. Tamam müthiş topçu ama Ruanda nın bilmem neresinden mal mal adamlarla mal mal ortamlarda maçlara çıkıyor bu adamlar. Afrika kupası denen saçmalığı da konuşmaya gerek yok herhalde.

Halihazırda Afrikalı milli oyunculara bakalım; Osimhen, Jakobs, Lemina, Singo. Bunların hepsi as oyuncular. Anguissa Lookman falan bunları konuşmak oyunculuklarından bağımsız çok aptalca bi strateji bundan vazgeçmemiz lazım.

Okan buruğun ekibinde eminim dünya iyisi atletik performans antrenörleri vardır ama cüsseli ve iri oyuncuların bek veya kanat olarak oynamasının gerçekten çok çok zor olduğunu 1 aylık eğitim almış herkes bilir. Ani durmaları, ani sprintleri, ani yön değiştirmeleri sık yapıyorsun bek veya kanat oynadığında. Örneğin 6 numarada koşu mesafesi olarak daha fazla km katediyorsun ama koşunun içeriği asla bek veya kanat oyuncusu gibi olmuyor rölantide oynarsın. Kendimde bu işi yaptığım için 2 kelime konuşabilirim diye düşündüm:d Singo gelirken bu cüssede bir adamın nasıl bek oynadığına pek anlam verememiştim, bek oynadığı sürece sakatlık önleyici ekstra antremanlar yapması gerekiyor yoksa bunları milyon kere yaşayacağız diye düşünüyorum.

Geçmişinde sakatlık problemi var mıydı bunun, müzmin birşeye döndü, tamam iyi oyuncu güçlü heybetli falan da, böyle giderse ölü yatırım olacak.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu da kronik çıktı. Devre arası sıradaki sağbek gelsin lütfen.

35 milyon bonservis, senelik 5 milyon. 3 maç oynadı şimdiye kadar. Yanlış transfer şu ana kadar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga biz senle n'apıcaz? Böyle bir durumda satsan satılmaz atsan atılmaz gibi bisi oldu

Müthis oyuncu ama belliki bek olarak bu git gelleri kaldiracak bir oyuncu degil. Ya üclü savunmada oynar yada stoper olarak. Okan burukun beklerinden istedi efor cok fazla boey gibi cift cigerli oyuncu bile pili bitiyordu.

Cok yazik oldu, Okan Buruk da durumu ciddi dedi. Muhtemelen 2-3 ay olmaz. Cok iyi topcu, ama ritim bulamadi bizimle. 5-6 mac arka arkaya oynasa manyak bir performans izleyecektik.

Geri
Üst Alt