#90 Wilfried Singo

La ne gidicisi ya

Ne komiksiniz

Hoca bizzat söyledi işte, Antep maçında belki yedeklerde, Atletico maçında muhtemelen yedeklerde, sonra peyderpey 11'e

Wilfried Singo, yarın geniş kadroda olacak. (Kutlu Akpınar)

Valla onu bunu bilemem, sahada begendim adami ama artik idmandan midir, dar kadro diye zorlamadan midir nedendir tomarla para verdigimiz topcular uzun sureli eksik olunca cok ters tepiyor bende.

Hala bir gunay bir ugurcan gibi kararlarin negatifligini atamadim ustumden

Dün nerede okudum unuttum. Bunun süreci aynen Boey süreci gibi. O da erken döndü sonra 2 - 3 yoktu.
Herkes boey le kiyasliyorda onu zaman gösterecek boey is disiplini cok yuksek bir adamdı ve düşük maaşa oynuyordu bu arkadaşta disiplin varmi bilmiyoruz ,ayrica adama emekli maasi verdik daha şimdiden ,hic umudum yok bu elemandan umarim yanilirim

gsc tam olarak bu adamdan ne istiyor

benim bilmediğim adamın bir sorunu mu var

bonservisini ve maaşının hesabını bu adama değil verenlere soracaksınız

siz galatasaraylıyken bile 10 milyon verseler hayır ben etmem o kadar mı dersiniz

şu adamı bri rahat bırakın oynasın sonra ona göre yorum yapın

burda veya twitterda 3-5 ergen herhangi bir oyuncumuza takıyor herkes de peşinden koşuyor

biraz aklınızı kullanın yav

oynayabilseydi kulübümüz kendi nükleer silahlarını filan üretirdi

Singonun ahırına dönelim diyorduk döndük...

Müspet manada dilediğimiz şey menfiye döndü ama gerçekleşti.

O yüzden dilediğimiz şeylere dikkat edelim!

yedeği Kaan olursa , sakatlıktan erken döndürüp tekrar sakatlarsınız tabi
Herşey dönüp dolaşıp kadro mühendisliğine geliyor....

Dün nerede okudum unuttum. Bunun süreci aynen Boey süreci gibi. O da erken döndü sonra 2 - 3 yoktu.
Süper zekalı teknik ekibimizin üst düzey patentli buluşu olan 12 kişi yeter eehhhehe fikrinin sonuçları.

Afrikalı ve hızlı mı sen artık atsın koş. Kafa bu adamdaki.

Süper zekalı teknik ekibimizin üst düzey patentli buluşu olan 12 kişi yeter eehhhehe fikrinin sonuçları.

Afrikalı ve hızlı mı sen artık atsın koş. Kafa bu adamdaki.
3 şampiyonluk geldi ama inanılmaz irrite birisi.
3 şampiyonluk sonrası tapmamız gerekiyordu fakat hiç içimden gelmiyor. Verdiği demeçler bile facia. 2 sene Aralık Ocak Şubat aylarında kadro yetersizliğinin tillahını yaşamamıza rağmen döndük dolaştık 3. senede yine aynı yerdeyiz. Avrupa için sıfır iştahı var. Tek derdi haftada tek maç yapmak.

gsc tam olarak bu adamdan ne istiyor

benim bilmediğim adamın bir sorunu mu var

bonservisini ve maaşının hesabını bu adama değil verenlere soracaksınız

siz galatasaraylıyken bile 10 milyon verseler hayır ben etmem o kadar mı dersiniz

şu adamı bri rahat bırakın oynasın sonra ona göre yorum yapın

burda veya twitterda 3-5 ergen herhangi bir oyuncumuza takıyor herkes de peşinden koşuyor

biraz aklınızı kullanın yav

Edit torik icin yazmistim konular karismis

11 başlasın düzgün oynasın yoksa defolsun gitsin , şunu zorlayın biraz zaten bir halt oynadığı yok oynasın yarın

Ne zamandır top oynamıyor nasıl başlayacağı da belli değil

Geri
Üst Alt