#90 Wilfried Singo

Yedek olsun diye boey alamamışlardır ordan çıkarıyorum bu yorumu. Yedek için fazla lüks abi. Sol beki de direk vermez kendisine.

Bence alacak sağ beki bir iki haftaya. Göreceğiz bakalım.
bilemiyorum hocam, o açıdan bakarsak haklısın. ama bir yandan da boey kiralık, maç eksiği fazla. diğeri ise 35 sıktığımız tapusu elde oyuncumuz. en çok hangisi yarayacaksa camiamıza o olsun

Boey yerine Sallai sana yeni pozisyon hazir deyip herifi oraya ceker hocam

Çok dert etmeyin 2 maç sonra sakatlanır, Boey oynar, o da o maçta sakatlanır sağ bek yine Sallai’e kalır.

Beyler bu adam tarihimizin en pahalı ikinci transferi.

Oturmuş mevki arıyoruz, sıkıntı da burada.
mevkisi direkt belli de hoca ve yine bazı kişiler fantezi peşinde.Şu adamı stoper oynatmakla barış'ı falan bekte oynatmak aynı rezillikte iş belki iyi oynar ama ulaşabileceği seviyeyi tamamen kısıtlarsın sağ bek bu adam

mevkisi direkt belli de hoca ve yine bazı kişiler fantezi peşinde.Şu adamı stoper oynatmakla barış'ı falan bekte oynatmak aynı rezillikte iş belki iyi oynar ama ulaşabileceği seviyeyi tamamen kısıtlarsın sağ bek bu adam
Bence de bek oynamalı da Boey ve Sallai ne olacak o durumda işte.

Daha önemlisi şu maliyette bir adam özelinde mevki tartışması da yapmamalıyız çıkacak senede 4000 dksını oynayacak, hala 5-10 dk falan sokuyoruz şaka gibi.

Sallai kulubeye, Boey sagbeke, Singo'yu da salacagiz artik ortaya. Allah ne verdiyae oynasin 😁

30 Milyon verdiğimiz adamın sağ bek mi stoper mi olduğunu hâlâ çözememişken şimdi bir de 6'da oynasın diyorsunuz.

Okan kendini çok kaptırdı bu oyuncu devşirme işine, hiç hoşuma gitmiyor bu durum açıkçası. Oyuncu transfer ederken en dikkat ettiği şey birden fazla pozisyonda oynayabiliyor mu diye bakması.

Önce bir poziyonu doğru oynayabilsin de oyuncu ikinci pozisyona falan sonra bakarız.

Ortada bir sebep yokken artistlik hareketlerle gereksiz yere zorluyor kendisini, bu oyun tarzıyla sakatlanmaması çok zor. O fizik ve atletizmini doğru yerde ve zamanda kullansa biraz keşke.

fazla dusunmeye gerek yok
as sag bek kendisi olcak iste
simdilik politik davraniliyor sadece

Singo stoper olmayı kabullenmiş gibi aferin lan.
Ben basta kabul etmez demistim ama o da hocaya inanmış.

Mevkisinde sancez var, o yuzden acele etmiyoruz demişti ya.
Interested Ooo GIF by reactionseditor

Geri
Üst Alt