#90 Wilfried Singo

Kenan'a adım bile zor attıracak bir herif mutlaka oynamalı o yüzden sağ bekte.Herifte bir kere stoper için kas hafızası bile yok adam aldığını gitmek istiyor içgüdü olmuş herifte bu artık

Adam stoperken bile uçup gol attırdı... bu çocuk sağ bek... hoca bak yanlış yapma bu çocuğu defansta tutamazsın... kaleye koysan çıkar ileride asist yapmaya gol atmaya falan kalkar...

Bundan 30 milyon euroluk stoper olmaz. Üçlüde olabilir ama ikilide güvenilecek adam değil, golde de net hatalı.

Stoper ikilisi icin yeterli bulmuyorum, rize macinda da hatasi vardi oyun icinde stoper oldugunda (basit bir duvar pasinda bakakalmisti). Yunus gibi biraz, tac cizgisinde bir tarafi kapali olunca daha rahat ediyor gibi geldi bana

Boeyi formsuz gorudm, o yuzden sag bek Singo - durumuna yorgunluguna gore Boey devreye girip sallai ozellikle pres icin ortashaa alternatifi olabilir diye dusunmekteyim(ama kreatiflik + sert faul olayi problem)

Juve maçında sağ bek olmazsa okan denilen taktik sorumluya sövmek serbest olmalı

1771066589308.webp

riske edilecekse juve maçında edilsin koyun sağ beke gitsin

man utd gibi tottenham gibi liverpool gibi klas bir galibiyet daha alalım

Geri
Üst Alt