#90 Wilfried Singo

sadece torino dönemini doğru düzgün izledim , monacoda 2 kere anca izlemişimdir ona rağmen 5000.tane mesaj attım bu adamın sağ bek olduğuyla ilgili ama teknik heyet çözemedi hala bu durumu sanırım.Burada da stoper diyenler oluyordu onlara rağmen sağ bek olduğunu yazdım sürekli.Stoper olmaz bu adamdan herifte içgüdü olarak bile topla gitme isteği var zaten

Bu çocuk stoper filan değil. Son üç maça dikkat edin, stopere geçtiği an pozisyon hatası yapıyor. İlk golde Kramer'le birebirde ne yapacağını çözemedi ve pozisyon korner oldu. İkinci golde genel hatalar var ama pozisyonu yanlış, adamı bırakıyor. Eyüpspor maçında da benzer pozisyon hataları yapmıştı. Çizgiye basmadan oynayamıyor.
Aynen katılıyorum.Pozisyon bilgisi maalesef çok düşük çok.Stoper mevkiinde sadece fizikle olabilecek işler değil bu işler.

herif geçen sezon 20 maç, 1800 dakika stoper oynamış monaco'da, niye sallai gibi bi anda mevkisi değiştirilmiş gibi muamele gösteriliyor. bence sakatlıktan korktuğu için yeterince agresif oynayamyor, onu yaptıktan sonra taş gibi stoper olacağından pek şüphem yok.

Bu adam sağ bek oynasın diyecegım bu sefer Sallai oynamayacak takımda mücadele adam azalacak

as yabancının yedeği yabancı işi seneye gençler hariç 10 yabancı oyuncu kuralında bizi sıkıntıya sokacak.
singo'yu önümüzdeki yıl ya 11'e yerleştirelim ya da verecek bir yer bulalım zararı karşılayalım.

parlayan oyuncularını yıllar önce 60a 70e okutan Monaco , Euro enflasyonu bu kadar yüksekken neden singo gibi birini 30 milyon Euro’ya bize sattı ? üstelik son gün ?

Sağ beke hazırlan sallai sarılandı 10 kişi riski var.

Geri
Üst Alt