#90 Wilfried Singo

Adam kalite.

6 numara olarak oynarsa orta sahada cok top kaybeder. Sag bekte oynamali. Mevki konusunda fanteziye gerek yok. Milli takimda da sag bekte oynuyor zaten.
Doğru çok top kaybeder ama rakibi de ortadan dikine driblinglerle çok deler. Yerine göre kullanılabilir. Rakip geride alan verdiğinde mesela

CL deplasman maçı

---------Uğurcan-------
Boey--Davinson--Apo--Jakobs
------Singo---Lemina----
Barış------Sara-------Lang
--------Osimhen-------

Come ooonnn

İnanılmaz dripling yeteneği var. Stoper hariç hangi mevkiye koysan oynar

30m euro bonservis 5m yıllık paraya değecek bir stoper ya da sağ bek performansı gösterebileceğine inanmıyorum ama box to box orta saha işini kotarabilirse o zaman harcanan paraya değer işte.

donk gibi forvete atılabilir arada bir

Stoper
Sağ bek
Kanat bek
6 no
8 no
Forvet

Güzide forumumuzun şimdiye kadar önerdiği mevkiler.
Bakalım ilk kim forvet arkası diyecek 😁

CL deplasman maçı

---------Uğurcan-------
Boey--Davinson--Apo--Jakobs
------Singo---Lemina----
Barış------Sara-------Lang
--------Osimhen-------

Come ooonnn
Ne yani torreiranın yerine orta sahaya singoyu koyarsak düzelecek mi oyun..
Aynı kadroyla çıktık juve maçına.
Okan buruk saha yetleşimini düzeltmezse oyuncular sahada takımdaşlıktan uzak amatör gibi sahaya yayılırsa alanya maçıda dahil her maç zor geçer.

Bu arada bu sorun çözülürsede takıma osimenle birlikte yazacağın ilk adam torreriadır.

Cok isterim 6 no oynamasini, ne yalan soyleyecegim. Ama 360 derece cevre kontrolu, diagonal paslar, hucuma katilim... 40 firin ekmek yemesi lazim.

Mesele sadece dripling yapması değil, bir sürü hava topu da aldı, bu da çok önemli bana göre. Torreira boyunun da yarattığı dezavantaja göre maalesef orta sahadaki hava mücadelelerinde çok eziliyor.

Mesele sadece dripling yapması değil, bir sürü hava topu da aldı, bu da çok önemli bana göre. Torreira boyunun da yarattığı dezavantaja göre maalesef orta sahadaki hava mücadelelerinde çok eziliyor.
Bence Torreira boyuna göre kafa toplarında hiç ezilmiyor. Kendi vuramıyor ama rakibe de vurdurtmuyor genelde.

Gedson kadar orta saha oynar bence yaw o da ayaksızdı pas yeteneği yoktu ama temposuyla dinamizmiyle iş yapıyodu bu adamın dinamizmi ve atletizmi Gedsonun da önünde.
Gedson garantici bir herifti, ince pas atabilecek biri değil ama ayağı kötü diyemeyiz. Pas isabet oranı yüksek biri ama bunu Torreira gibi kısa mesafeye risksiz opsiyona pas atarak yapıyor. Bu herif orta sahada o basit gibi görünen şeyi bile ne kadar yapabilir bilmiyorum.

Elimizde Ferrari var ama kullanmasını bilemiyoruz.

Geri
Üst Alt