#90 Wilfried Singo

Ne yani torreiranın yerine orta sahaya singoyu koyarsak düzelecek mi oyun..
Aynı kadroyla çıktık juve maçına.
Okan buruk saha yetleşimini düzeltmezse oyuncular sahada takımdaşlıktan uzak amatör gibi sahaya yayılırsa alanya maçıda dahil her maç zor geçer.

Bu arada bu sorun çözülürsede takıma osimenle birlikte yazacağın ilk adam torreriadır.

Düzelir düzelmez bilemiyorum ama bundan sonraki rakiplerin hemen hepsi kupanın favorileri. Kapanarak oynayacağımız maçlarda Singo ve Boey ilk yazılacak adamlar olmalı diye düşünüyorum. Singo resmen Osimhen'in defansif versiyonu ve onu kullanmıyoruz.

Osimhen'le birlikte ligdeki en büyük fiziksel anomali. Artık 11'e monte olmalı. Sağ bek mi stoper mi orta saha mı bilmem. Ama mutlaka 11'de yer almalı.

Bu adamdan faydalanmak zorundayız Okan hocam artık lütfen gerçekten

Adamın top tekniği meh evet

Abi bu fizikle bu atletizmle tekniği iyi olsa Osimhen oluyor zaten ???

Yerini çok fazla kaybetti Sanchez riskli oynuyor diyorduk, Singo pimi çekilmiş bomba.

Luyundamanın biraz daha stoper oynamayı bilmeyen ama az daha teknik versiyonu gibi tabi luyi ölmeden önce.

Cok begendim. Çocuklar ile oynar gibi oynuyor. Benzer istatistiklere sahip bir dolu genc oyuncu var 30 m euro da degiller yazin bakis abimizin değişmesi dilegiyle

Elli defa stoper bölgesini boşaltıp sağ beke kaydı, herifin stoper oynama gibi bir alışkanlığı hiç yok. İçeri düzgün bir orta kesseler bomboş kafa vuracaklar.

sag bek sandım boey gol atınca da şok oldum

kac tane yedirmesi lazkm stoperde sag bek bu adam

Geri
Üst Alt