#90 Wilfried Singo

Sezon sonu Boey'u alip Singo'yu satarim. Cok seksi bi topcu ama Galatasaray'in hayrina ne gerekiyorsa onu yapmak gerekir. Singo satilmali ki yer acilsin.

Geldiği paraya gitmesinin yoluna bakılmalı. 15 milyona Boey imkanı varken sağ bek içinde gerek yok kendisine. 30 milyona geleceği olan orta saha indirirsin 2 tane

Premier ligden istiyorlar. Her türlü alır onlar endişelenmeye gerek yok.
Sallainin harika performansı Boeyin gelişi ile Singo şuan ihtiyaçtan çıktı
Muhteşem sağ bek performansı var aslında oynadığı maçlarda. Boey ve Sallaide olmayan şeyler Singoda vardı sağ bekte ama şuan işler değişti. Dere geçerken at değiştirilmez
Lakin ben olsam Liver maçında sağ bekte Singoyu koyardım ilk maçtaki gibi
Harika oynamıştı
Korkmayın sene sonu alırlar Singoyu böyle bir cevheri kimse kaçırmak istemez
Parası olan EPL klüpleri kapımıza gelecektir

Hava topuna yükselirken vücudunu rakibe dayamayı öğrenmesi lazım. Pata küte hava topuna çıkıyor hem faul olmayan pozisyonlarda bile faul yapmış gibi görünüyor hem de kendini sakatlama riskini artırıyor

Yani her hafta aynı şey.Su adamı koy beke oynat hoca artık.Boey en az ağustosa kadar bekler kimseden teklif gelmezse gelir bize.Bu adamı da bu maaşla anca torinoya maaşını odeleyip kiralarsin , doğru düzgün oynamamisken satış falan imkansız.Ya sağ beke geçmesi lazım yada 30 milyonun 3te 1ini bile alamadan zarar edeceğiz

Aynı yaşta, ne vereceği belli Boey' i 15 milyona, hatta pazarlıkla daha azına almak varken sağbek seçeneği olamaz, daha Sallai var. Stoperde pozisyon alma ve iri fiziğine rağmen hava topu teşebbüsü çok eksik kalıyor; 6 numara için de takıma liderlik edecek çok daha iyi seçenekler bulunur.

Hoca karar vermeli; eğer seneye kararlı şekilde üçlüye dönecekse, şahane bir sağ stoper kazanabiliriz. Aksi halde en kısa yoldan ve olası en az zararla paketlenmesi kulüp menfaatinin gereğidir. Bir daha da hiçbir defans oyuncusu için 30+ bonservis ve 5 milyon maaş gibi astronomik kontratların altına girilmemesi kulüp tüzüğüne eklenmeli!..

Sağ bek oynaması tıbbi olarak mümkün değil.

Okan Buruk artık karşısına alıp ciddi ciddi konuşması lazım. Adam kamera gördüğü gibi utanıp gülmeye başlıyor..

-Gülünce sana ciddi birsey soruyorum. Liverpool maçında oynamak ister misin? Gönlüm boeydan değil senden yana ama bana bir ışık vermelisin demeli.

Geri
Üst Alt