#90 Wilfried Singo

Şöyle düşün aşırı formssuz Boey'den iyi mi kötü mü anlık?

Sallai var bir de ondan iyi mi defansif ve hücum katılımı konusunda?

Şimdi kızan olacak ama idmanda yelek giydiremediğimiz için gönderdiğimiz Kazımcan'da ikili mücadele de Singo'ya yakın başarı sağlıyordu, o da adam kaçırıyordu kademede. Ama en azından hava topu alıyordu ve uzun taç skill'i vardı.
Sağ bek oynadığında özellikle liverpool maçında falan baya iyiydi
Sağ bek performansından memnundum ama o komik hikayeler doğru sanki uzun süredir sadece stoper oynatıyor hoca

Ayrıca Sallai 90 dk deli gibi bindirme yapıyor ciğersiz gibi sağ tarafı koridor yapıyor
hücum desteğinin yanı sıra kenan'ı süper kitlemesi falan akla gelince net iki yonlu bek oldu adam

Sallai varken singo çok memnun etmez gibi artık
Nerden baksan hatalı transfer oldu 30 milyona sağ bek olarak alıyorsun ama şimdi sağ bek oynatamıyorsun
stoperde hataya çok müsait falan maaşı da 5 milyon

Zaten Galatasaray bir beke 30 milyon sıkacak bir kulup değil neresinden tutsan çok hatalı bir işti
Okan Buruk çok savurgan transferler yaptırıyor biraz scout ekibini kullanarak transfer yapmalı bu kulup artık

Kendisini stoperde izlerken luyindamanin olmus halininizliyorum Luyindama en azindan hava toplarinda gecit vermiyordu bu adami ne yapip ne edip ofansif bir rolde izlemeliyiz

Şöyle düşün aşırı formssuz Boey'den iyi mi kötü mü anlık?

Sallai var bir de ondan iyi mi defansif ve hücum katılımı konusunda?

Şimdi kızan olacak ama idmanda yelek giydiremediğimiz için gönderdiğimiz Kazımcan'da ikili mücadele de Singo'ya yakın başarı sağlıyordu, o da adam kaçırıyordu kademede. Ama en azından hava topu alıyordu ve uzun taç skill'i vardı.
bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz bence. sağ bek oynadığı liverpool ve ajax maçlarında takımın en iyisi osimhense ardından singo geliyordu.

Çok dengesiz bir herif özellikle kafa toplarında beğenmiyorum.

O fizik o yapıya bakarsak yamyam gibi tüm toplara vuracak gibi geliyor ama yine ceza sahasında tonla kafa topuna vurdurttu.

bu herifin orta saha oynayıp sıçtığı maçta umarım 3 farklı falan önde oluruz da sonucu etkilemez

kritik maçta kritik bir anda oynarsa maçı verme potansiyeli var

bi insan havatopuna çıkmayı hiç mi bilmez ya

Lemina bu aralar iyi gozukmuyor bana, sanki uzerinde cok yorgunluk varmis gibi. Liverpool macinda Lemina 11'de baslarsa Singo Basak macinda kesin 11 olur bence.
stoperde singonun oynadığı her maç büyük soru işareti, son 2 maçın ders olması lazım kupa maçını bile veriyodu az daha

Orta saha olmaz abi topu kendi kalene dönük almak başka şey rakip kaleye dönük almak başka şey. Juventus maçı adamlarda os falan kalmamıştı ölçü olmaz asla.

Geçiniz.

Kapandığımız anlarda orta saha olur mu düşüncesi vardı, o da olmazmış. Öylesine yer kapladı. Ne rakibe bastı ne de pas yollarını kapatabildi. 9 kişi gibiydik aslında oyuna girdikten sonra.

Oyuna girdikten sonra kendisine özellikle baktım.ortada bir sağa bir sola öylesine hareketlenip durdu.bulunduğu yerde bjkli topçu da yoktu.adam oyuna girdikten sonra nerdeyse bir tane olumlu müdahelede bulunmadı.lemina gibi stoperi 3leme işini de beceremedi
30 milyonluk adam ne mevkisi belli ne verdiği katkı

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt