#90 Wilfried Singo

Liverpool maçında osi ile ilerde denemek gerek iki azman ile güreşsin dursun Liverpool stoperleri. Zira stoper ile uzaktan yakından alakası yok.

Bu adam defans değil
Bu adam defans değil
Bu adam defans değil
Bu adam defans değil
Bu adam defans degil

Jakobs üç kat falan daha iyi stoper oynuyor bu dostumuzdan.

10 milyon vermiş olsaydık anlardım ama bu adama 30 verdik ve 6 milyon da maaş alıyor.
18-19 yaşında da değil tecrübe kazanır diyeceğimiz.
26 yaşında yeni stoper oynamaya başlayan adamdan stoper olmaz

Saydığın özellikler Leminada da yok bence pek, ayağı fena değil bence topla bir anda katedebiliyor havadan da ön kesici olur stoperlere gelmeden. Ben başka yerde oynayabileceğini düşünmüyorum, iyi topçu ama elimizde patladı gibi bu maaşa başka yede gitmeside zor.

Bu adam sağ bek diye alınsa eyvallah derdim lakin stoperi yedekleyecrk diye alındı. Bu transfere onay veren herkesin rezaleti

Saydığın özellikler Leminada da yok bence pek, ayağı fena değil bence topla bir anda katedebiliyor havadan da ön kesici olur stoperlere gelmeden. Ben başka yerde oynayabileceğini düşünmüyorum, iyi topçu ama elimizde patladı gibi bu maaşa başka yede gitmeside zor.
Katılmıyorum

Stoper oynamak için pozisyon bilgisi ve kademe bilgisi zerre yok adamda. Ortasahada dinamizm ile iş yapabilir belki gedson tarzında. Adama yer bulmaya çalışıyoruz

Stoper olmadığını kavramak için Okan'ın sezonu vermesi filan lazım.

Oynayacagi en son bölge stoper

Bizim sistemde sag bek haric baska yerde oynayamaz

Bu maaş mevzusu doğru mu ben 3 milyon falan alıyor sanıyordum. O maaşa messiyi zorlardık abi 6 milyon ne. Bu adamın mevkisi yok ulan

Sağ bek, sağ kanat bek ve hatta sağ açık oyuncusu.

Aynı şekilde sol bek ve sol kanat bek de oynar. Bu mevkilerde de bana göre 9/10'luk bir oyuncudur, hayvani performans verir.

Singo baştan sona çizgi oyuncusu. Barış da öyle. Sallai de öyle. Bazı oyuncuları merkeze koyduğunuz zaman salaklaşır. Singo da onlardan biri işte

Afrikadan stoper ÇIKMAZ, defans eğitimi vermiyorlar topçularına. Aynı hatayı defalarca kez yaptık

Osimhen'i koy stopere bundan daha iyi yer tutar. Afrikalı stoper alan kulüp üyeliğinden atılmalı artık. Luyindama çıldırtırdı beni bu ondan bin beter
Luyindama sakatlandı, yoksa stoper olarak çok önünde idi singonun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maaş mevzusu doğru mu ben 3 milyon falan alıyor sanıyordum. O maaşa messiyi zorlardık abi 6 milyon ne. Bu adamın mevkisi yok ulan
1772566980320.webp

Sakatlanana kadar akip gidiyordu. Nerede oynuyordu? Sag bek

Milli takimda nerede oynuyor? Sag bek

Torino’da nerede oynadi? Sag bek ve wingback

Teknik ekip gereksiz arayis icinde.

Sol stoperde hiç yapamıyor, sağ stoper mevkisinde daha iyi ama en iyi oynadığı yer sağ bek.

Geri
Üst Alt