Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.078
- 4.840
- 1.168
Liverpool maçında osi ile ilerde denemek gerek iki azman ile güreşsin dursun Liverpool stoperleri. Zira stoper ile uzaktan yakından alakası yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saydığın özellikler Leminada da yok bence pek, ayağı fena değil bence topla bir anda katedebiliyor havadan da ön kesici olur stoperlere gelmeden. Ben başka yerde oynayabileceğini düşünmüyorum, iyi topçu ama elimizde patladı gibi bu maaşa başka yede gitmeside zor.Arkadas bazi seyleri anlamak mi istemiyoruz bilmiyorum da, stoper oynamakta zorlanan birisi DMC oynar diyorsunuz. Cozemiyorum sizi.
Bir defa merkezde oynayan oyuncunun 360 derece cevre kontrolu ve pozisyon bilgisi yuksek olmalidir. Bu oyle kolay birsey degil, futbol oynamis veya saha icerisinde amator seviyede olsa bile 100 metrelik sahada bunu yasamis insanlar bunu daha iyi bilir.
Singo'da bu zayif, herseyi atletizim ile cozemezsin. Orta sahaya atsan bu defa hem rakibi karsilayacak, hem arkasindaki forvetten haberi olacak, hem hatlar arasina kacan rakibin orta sahasini suzup engellemeyi...
KatılmıyorumSaydığın özellikler Leminada da yok bence pek, ayağı fena değil bence topla bir anda katedebiliyor havadan da ön kesici olur stoperlere gelmeden. Ben başka yerde oynayabileceğini düşünmüyorum, iyi topçu ama elimizde patladı gibi bu maaşa başka yede gitmeside zor.
Stoper oynamak için pozisyon bilgisi ve kademe bilgisi zerre yok adamda. Ortasahada dinamizm ile iş yapabilir belki gedson tarzında. Adama yer bulmaya çalışıyoruzArkadas bazi seyleri anlamak mi istemiyoruz bilmiyorum da, stoper oynamakta zorlanan birisi DMC oynar diyorsunuz. Cozemiyorum sizi.
Bir defa merkezde oynayan oyuncunun 360 derece cevre kontrolu ve pozisyon bilgisi yuksek olmalidir. Bu oyle kolay birsey degil, futbol oynamis veya saha icerisinde amator seviyede olsa bile 100 metrelik sahada bunu yasamis insanlar bunu daha iyi bilir.
Singo'da bu zayif, herseyi atletizim ile cozemezsin. Orta sahaya atsan bu defa hem rakibi karsilayacak, hem arkasindaki forvetten haberi olacak, hem hatlar arasina kacan rakibin orta sahasini suzup engellemeyi...
Luyindama sakatlandı, yoksa stoper olarak çok önünde idi singonun.Osimhen'i koy stopere bundan daha iyi yer tutar. Afrikalı stoper alan kulüp üyeliğinden atılmalı artık. Luyindama çıldırtırdı beni bu ondan bin beter
Bu maaş mevzusu doğru mu ben 3 milyon falan alıyor sanıyordum. O maaşa messiyi zorlardık abi 6 milyon ne. Bu adamın mevkisi yok ulan
Bu maaş dengesizliği canımızı çok yakacak ileride