Cafer Güney
Ulubatlı Souness
napcaz şampiyonluk mu vercez bunu oynatcaz diye30 milyon Euro parayı sağ beki rotasyonlasın diye mi verdik Cafer abi
30 milyon verdiğim bir oyuncu,en az bir mevkide sahaya ilk yazılacak isimlerden biri olmalı banko
napcaz şampiyonluk mu vercez bunu oynatcaz diye30 milyon Euro parayı sağ beki rotasyonlasın diye mi verdik Cafer abi
30 milyon verdiğim bir oyuncu,en az bir mevkide sahaya ilk yazılacak isimlerden biri olmalı banko
Şampiyonluğu vermeyelim de 30 milyon verdiğimiz eleman rotasyon oyuncusu olacaksa da işimiz varnapcaz şampiyonluk mu vercez bunu oynatcaz diye
e yapacak bir şey yok ligin son çeyreğine girdikŞampiyonluğu vermeyelim de 30 milyon verdiğimiz eleman rotasyon oyuncusu olacaksa da işimiz var
Sağ bek oynadığında özellikle liverpool maçında falan baya iyiydiŞöyle düşün aşırı formssuz Boey'den iyi mi kötü mü anlık?
Sallai var bir de ondan iyi mi defansif ve hücum katılımı konusunda?
Şimdi kızan olacak ama idmanda yelek giydiremediğimiz için gönderdiğimiz Kazımcan'da ikili mücadele de Singo'ya yakın başarı sağlıyordu, o da adam kaçırıyordu kademede. Ama en azından hava topu alıyordu ve uzun taç skill'i vardı.
Sağ bekte oynar oynarsa, formunda olduğunda rakibin solunu pert edebilir SarPERTim.Berkant abi nerede oynayacak peki bu adam
bazı şeyleri çabuk unutuyorsunuz bence. sağ bek oynadığı liverpool ve ajax maçlarında takımın en iyisi osimhense ardından singo geliyordu.Şöyle düşün aşırı formssuz Boey'den iyi mi kötü mü anlık?
Sallai var bir de ondan iyi mi defansif ve hücum katılımı konusunda?
Şimdi kızan olacak ama idmanda yelek giydiremediğimiz için gönderdiğimiz Kazımcan'da ikili mücadele de Singo'ya yakın başarı sağlıyordu, o da adam kaçırıyordu kademede. Ama en azından hava topu alıyordu ve uzun taç skill'i vardı.
lemina oynarHaftaya stoper oynayacagi kesinlesti gibi.
Lemina bu aralar iyi gozukmuyor bana, sanki uzerinde cok yorgunluk varmis gibi. Liverpool macinda Lemina 11'de baslarsa Singo Basak macinda kesin 11 olur bence.lemina oynar
stoperde singonun oynadığı her maç büyük soru işareti, son 2 maçın ders olması lazım kupa maçını bile veriyodu az dahaLemina bu aralar iyi gozukmuyor bana, sanki uzerinde cok yorgunluk varmis gibi. Liverpool macinda Lemina 11'de baslarsa Singo Basak macinda kesin 11 olur bence.