GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 150

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,3K
Okunma
148,9K
Sayfa
150/215
Stoperlikte Arda Ünyay ile yarışır.

Bek için ise anca ŞL maçlarında iş yapar, kapanan eden takımlara karşı bekte de lazım değil.

Eee o zaman

Ekran görüntüsü 2025-01-23 153637.webp

:asd:

Su Sallai'i sizin kadar basimiza Dani Carvajal yapan baska bir platform yok yeminle.
Iyide singo ne oynadi da haha atiyon. Cl maclarda bile sallai oynadi. Bana hic güven vermiyo herif. Okadar hata yapiyorki elbette sallai bundan dah fazla sag bek oluyor. Keske oynasda yaniltsa bizi. Istermiyiz bukadar zarar yapalim ama yok.

Iyide singo ne oynadi da haha atiyon. Cl maclarda bile sallai oynadi. Bana hic güven vermiyo herif. Okadar hata yapiyorki elbette sallai bundan dah fazla sag bek oluyor. Keske oynasda yaniltsa bizi. Istermiyiz bukadar zarar yapalim ama yok.
Sag bekte oynadigi maclarda hepsinden daha iyidi bu kadar basit aslinda. Sonra ciddi sakatlik gecirdi, aylardir uzak kaldi. Sonra takimda kendisine yer acmak icin stoper yapmaya calisti hoca. Bu adam bizim takimda stoper oynayamaz belki baska bir takimda yapabilir , bizde sag bek olur baska birsey de degil. Elimizdeki en iyi bek kendisi.

bu takımda atletik oyuncuların ödlek oynama şansı yok. yeteneğini, hatalarını geçtim metehan mimaroğlu'nu futbol kuralları içinde ezerek topu alamayan adam benim gözümde hep eksiktir.

Günlük degil bastan beri kendini belli ediyor. Keske tutsa diye bekledik. 30 m€ sag beke vermektense bi oyun kurucuya versek belki biraz futbol izleyebilirdik.
Orasi oyle benim sozum burada oyunculari bir kahraman yapip sonra da gomen yorumlar olmasi. Cok balik hafizali uyelerimiz var hele konunun ilk sayfalarina bakarsak ne demek istedigimi daha iyi anlarsin.

Oynarsa sağ bek oynar. Ama genel yapısı itibariyle fazla sorumluluk vermek yerine, sabit iş verilir. Onu yapar. Çünkü afallıyor, çok savruk.

Sag bekte oynadigi maclarda hepsinden daha iyidi bu kadar basit aslinda. Sonra ciddi sakatlik gecirdi, aylardir uzak kaldi. Sonra takimda kendisine yer acmak icin stoper yapmaya calisti hoca. Bu adam bizim takimda stoper oynayamaz belki baska bir takimda yapabilir , bizde sag bek olur baska birsey de degil. Elimizdeki en iyi bek kendisi.
Baska yerde oynamicagini önceden yazdik zaten daha sonra bende en iyi bek bu diyordum ama verdigi katkiya göre bu meblayi yatirmaya gerek yoktu. O parayi 10no veya 6 noya yatirsak cok daha iyi yatirim yapmis olurduk. Evet bazilerine göre sallai singodan iyi olmayabilir ama cokta altinda kalmaz bu yüzden bu yükesk yatirim baska yerlere yapilmaiydi. Ha hem cok iyi sag bek olsa rahatlikla stoperde oynar örnegin ramos gibi veya tarihteki baska stoperler gibi. Orda oynatamdigimiza göre savunma zafiyeleri var demek oluyor. Bu adami sadece sag bek oynasin diye de almadik ha. Öyle olsa 30 m€ yatirim olmazdi. Hem bek hem stoper oynar diye alindi ama gel görki stoper gecince hepten kalp oluyoruz. Dedigim gibi cok yanlis yatirim oldu o parayi cok daha iyi kullanmakiydik.

Geri
Üst Alt