#91 Arda Ünyay

bu sene kendisinden ciddi bir çıkış görebilirsek (hazırlık döneminde vaadettiği şeyler çok iyiydi), stoper ihtiyacımız kalmaz bence.

her maç oynatılmalı

bardakcıyla cl maçına çıkılmaz

Henüz ApoKerim'den iyi değil. Kupa maçlarında sırasını bekler.

3-5 maç iyi oynayıp avrupa'da başarılı olursak, 20 yıl sonra "o zamanın takımında x-y-z vardı" denecek ya hani, "arda ünyay vardı" denecek. oysa ki şimdi yok hükmünde görülüyor.

2000 kadrosunun başlangıcındaki bugün "o takımın rotasyonunda emre-okan-suat-davala-ünsal vardı"daki bir kısım oyuncu, aynı arda gibi yolun başındaydı.

bazen biraz potansiyelli gençlere güvenmek gerek. (her gence değil tabiki). bu çocuk bayağı bir şey vadediyor. yolu açık olsun. sene sonunda 30 m euroluk oyuncu olsun.

Umarım daha çok şans bulur artık.

Ikinci ozan kabak olur ama tek sansizligi okan buruk td olmasi, cok firsat verecegini sanmiyorum. Bir tek kupa maclarinda süre alir ordada yüzde yüzünü vermesi gerek.

Ikinci ozan kabak olur ama tek sansizligi okan buruk td olmasi, cok firsat verecegini sanmiyorum. Bir tek kupa maclarinda süre alir ordada yüzde yüzünü vermesi gerek.

Ozanin en buyuk sansi o donem stoperlerin patlamasi.. Genc oyuncu icin ilk maclar cok onemli trezeguet k.pasada ligin en tehlikeli 2-3 oyuncusundan biriydi adim attirmadi resmen ondan sonra yurudu gitti..
Ardaya da boyle bir hikaye lazim..Yalniz Ardanin artisi sanki Ozana gore daha guclu ve dengeli gibi ilk hali umarim yeteri kadar sans bulur ..

Ben en cok bu çocuktan umitliyim, manyak mou gibi biraz cesaret gösterip 2 3 maç ucl oynasa hemen dikkat çeker eminim

CL listesi dışında kalıyor sanırım Uğurcan transferiyle

Çok üzücü oldu tam CL maçlarında kaçınılmaz olarak patlayacak Apo'nun yerine atıp forma kazandırma fırsatı olacaktı aslında
listeye yazılmadan oynayabiliyor diye biliyorum genç olduğu için

ülkede solak stoper yokmu yav, stoper cennetiyiz normalde , ortalama bir suru çıkıyor , bir solak veled bulalım arda gibi

inş şans bulur 20 üzeri transfer yapacağı kesin ama sözleşmesini uzatmak lazım

ülkede solak stoper yokmu yav, stoper cennetiyiz normalde , ortalama bir suru çıkıyor , bir solak veled bulalım arda gibi
8ba68c5f4bba412cde59191915acb9a377407e5c.jpeg.webp

Bu çocukta iki ayak da var. Çok özel bir profil. Okan Buruk'un sahaya atıp arkasına bakmaması lazım.

Sahada izlemek istediğim ve performansını merakla beklediğim isimlerden

Geri
Üst Alt